slogan7-al

1-14 Nëntor, Konferenca “Praktika e mirë e ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave”

Titulli i aktivitetit: 1-14 Nëntor,  Konferenca “Praktika e mirë e ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave”
Data e zhvillimit: 7,9,14.11.2011
Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekësisë
Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: Urdhëri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist/Ndihmës Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Dhënia e informacionit të përditësuar për farmacistët në lidhje me praktikat e mira të ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave, njohjen e farmacistëve me faktorët që ndikojnë në stabilitetin e barnave, siç janë temperatura, lagështia dhe drita.
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5