slogan7-al

19 Nëntor, Konferenca “Reflektim mbi situatën e diabetit në Shqipëri”

Titulli i aktivitetit: 19 Nëntor,  Konferenca “Reflektim mbi situatën e diabetit në Shqipëri”
Data e zhvillimit: 19.11.2011
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë
Shërbimi i Endokrinologjisë
Kontakte: Shoqata e Diabetit në Shqipëri
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek endokrinolog, mjek familje dhe i përgjithshëm
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e ndërgjegjësimit të institucioneve mjekësore dhe të mjekëve në përgjithësi mbi rëndësinë e trajtimit dhe ndjekjes më të mirë të personave me diabet
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5