slogan7-al

1 Dhjetor, Seminari “Diabeti dhe Obeziteti”

Titulli i aktivitetit: 1 Dhjetor, Seminari “Diabeti dhe Obeziteti”
Data e zhvillimit: 1.12.2011
Vendi i organizimit: Salla e Konferencave Caritas
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kontakte: Aleksandra Meta
Tel: 0672540344
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek familje, infermier, fizioterapist
Qëllimi i aktivitetit: Aftësimi i personelit shëndetësor lidhur me trajtimin e pacientëve që vuajnë nga diabeti dhe çrregullimi metabolik i obezitetit në mënyrë që të japin një kontribut sa më efikas në parandalimin dhe kurimin e tyre.
Kreditet: 2

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5