slogan7-al

7 Dhjetor, Seminar “Edukimi dhe shëndeti mendor”

Titulli i aktivitetit: 7 Dhjetor, Seminar “Edukimi dhe shëndeti mendor”
Data e zhvillimit: 07.12.2011
Vendi i organizimit: Godina e Universitetit Amerikan, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Universiteti Amerikan i Tiranës
Kontakte: Tiranë-Durrës, Km 1, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, infermier, menaxher/drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Takimi do të ketë në qendër bashkëbisedimin rreth çështjeve më të rëndësishme të shëdetit mendor si dhe do të përpiqet tu përgjigjet disa pyetjeve themelore të tilla si : Çfarë është truri?; Si të kemi një mendje të shëndoshë si dhe roli i edukimit në këtë proces.
Kreditet: 2

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5