slogan7-al

28 Dhjetor, Trajnim “Roli i mjekut të familjes lidhur me HIV/AIDS”

Titulli i aktivitetit: 28 Dhjetor, Trajnim “Roli i mjekut të familjes lidhur me HIV/AIDS”
Data e zhvillimit: 28.12.2011
Vendi i organizimit: Fier
Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik
Kontakte: Rr “Ali Visha”, nr.22 Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek të përgjithshëm dhe të familjes
pecialistë të Shëndetit Publik
Qëllimi i aktivitetit: Qëllimi i këtij aktiviteti është rritja e cilësisë së mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes për të ofruar një kujdes shëndetësor sa më cilësor dhe për të përmbushur nevojat  e pacientëve në lidhje me HIV/AIDS
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5