slogan7-al

21.03.2011 Trajnim “Shërbimi shëndetësor në familje për personat me aftësi të kufizuar”

Titulli i aktivitetit: 21.03.2011 Trajnim “Shërbimi shëndetësor në familje për personat me aftësi të kufizuar”
Data e zhvillimit: 21 Mars 2011
Vendi i organizimit: Shkodër
Organizatori/ofruesi: Institucioni Caritas Shqiptar
Kontakte: Adresa: Rr. Don Bosco, Tiranë
Tel: + 4 2230088
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e njohurive të stafit mjekësor mbi legjislacionin aktual në fuqi, reformat e ndërmarra që mundësojnë një shërbim  cilësor dhe të vazhdueshëm në qendrat e kujdesit shëndetësor parësor si dhe në familje
Kreditet: 3

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5