slogan7-al

24-25.03.2011, Trajnim për mjekët e familjes mbi problemet e ujit dhe higjenës në tre komuna të Dibrës dhe Bulqizës

Titulli i aktivitetit: Trajnim për mjekët e familjes mbi problemet e ujit dhe higjenës  në tre komuna të Dibrës dhe Bulqizës
Data e zhvillimit: 24-25 mars 2011
Vendi i organizimit: Dibër
Organizatori/ofruesi: World  Vision Albania & Kosovo
Kontakte: www.worldvision.org
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë Familje
Qëllimi i aktivitetit: Trajnimi i mjekëve te familjes mbi rëndësisnë dhe ndikimin e ujit dhe higjenës  te pacienti, familja dhe komunitetit në tërësi.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5