slogan7-al

28.03.11 Trajnim “Etika Profesionale”

Titulli i aktivitetit: 28.03.11 Trajnim “Etika Profesionale”
Data e zhvillimit: 28 Mars 2011
Vendi i organizimit: Salla e konferencave në Caritas
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kontakte: Adresa: Rr. Don Bosco, Tiranë
Tel: + 4 2230088
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Rritjen e njohurive të personelit shëndetësor për sa i përket kritereve të sjelljes  dhe kujdesin në mirëkuptimin e pacientëve si dhe familjarëve të tyre.
Kreditet: 2

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5