slogan7-al

Trajnim i vlerësuesve të brendshëm të cilësisë së shërbimit të nënës dhe të porsalindurit

Titulli i aktivitetit: Trajnim i vlerësuesve të brendshëm të cilësisë së shërbimit të nënës dhe të porsalindurit
Data e zhvillimit: Në vazhdimësi
Vendi i organizimit: Spitalet Rajonale
Organizatori/ofruesi: Drejtoria Spitalore -Ministria e Shëndetësisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë neonatologë, obstetër, infermierë, punonjës të  statistikës
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e aftësive teorike dhe praktike të personalit (mjek, mami, infermierë) që do të merren me vlerësimin e brendshëm të cilësisë së maternitetit , përmes përdorimit të dokumentit  “Mjet vlerësimi për cilësinë e kujdesit spitalor për nënën dhe të porsalindurin”
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5