slogan7-al

16.04.2011 Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim”

Titulli i aktivitetit: 14.05.2011 Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim”
Data e zhvillimit: 14 Maj 2011
Vendi i organizimit: Korçë
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Mjekut të Familjes
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë pediatër dhe mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Të risjellë në vëmendjen e mjekut të familjes njohuri të përgjithshme për  patologji të shpeshta në praktikën e tyre të përditshme dhe ti përditësojë ato me të rejat në mjekim.
Kreditet: 6

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5