slogan7-al

24.09.2010 – 30.10.2010, Zoonozat, kontrolli i infeksionit spitalor, rezistenca mikrobike

Titulli i aktivitetit: Zoonozat, kontrolli i infeksionit spitalor, rezistenca mikrobike 24.09.2010 – 30.10.2010
Data e zhvillimit: 24 Shtator – 30 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Hotel Mondial, Tiranë, Korçë, Shkodër, Kukës, Dibër, Vlorë, Berat, Gjirokastër
Organizatori/ofruesi: Projekti i kontrollit të gripit të shpendëve dhe parandalimit të pandemisë humane – Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, mikrobiologë, infermierë, epidemiologë, etj.
Qëllimi i aktivitetit: Të japë informacion dhe njohuri mbi kontrollin e infeksionit spitalor, rezistencës mikrobike dhe menaxhimit të sëmundjeve zoonotike.
Kreditet: 8