slogan7-al

25.09.2010, Joint EHRA-ASC Syncope Event: A day full course

Titulli i aktivitetit: Joint EHRA-ASC Syncope Event: A day full course
Data e zhvillimit: 25 Shtator 2010
Vendi i organizimit: Universiteti UFO
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Kardiologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë kardiologë
Qëllimi i aktivitetit: Të prezantojë dhe diskutojë arritjet e reja në menaxhimin e sinkopës fokusuar në implikacionet praktike dhe aplikimet në praktikën e përditshme mjekësore
Kreditet: 7