slogan7-al

01.10.10, Trajnim mbi “Prezantimin e metodave të abortit të sigurt dhe metodave të kontracepsionit pas abortit”

Titulli i aktivitetit: 01.10.10, Trajnim mbi “Prezantimin e metodave të abortit të sigurt dhe metodave të kontracepsionit pas abortit”
Data e zhvillimit: 1-2  Tetor / 22-23 Tetor /28-29 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Vlorë, Shkodër, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra për Popullsinë dhe Zhvillimin
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë infeksionistë, menaxherë, drejtorë, mikrobiologë.
Qëllimi i aktivitetit: Të përmirësohen kapacitetet njohëse të punonjësve të shëndetit mbi kujdesin gjithëpërfshirës të abortit të sigurt; të rritet vëmendja e komunitetit shëndetësor në lidhje me këshillimin para abortit dhe pas abortit.
Kreditet: 10