slogan7-al

09.10.10 Seminar “Roli i farmacistit në sistemin shëndetësor shqiptar”

Titulli i aktivitetit: 09.10.10 Seminar “Roli i farmacistit në sistemin shëndetësor shqiptar”
Data e zhvillimit: 9 Tetor, 3, 13, 17, 20 Nëntor 2010
Vendi i organizimit: Kukës, Tiranë, Korçë, Gjirokastër, Burrel
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacistë
Qëllimi i aktivitetit: Formimi I farmacistëve mbi aspekte organizative dhe procedurale që rregullojnë ushtrimin e profesionit në praktikën e përditshme.
Kreditet: 3