slogan7-al

27-28.10.10 Seminar “Diabeti 2010”

Titulli i aktivitetit: 27-28.10.10 Seminar  “Diabeti 2010”
Data e zhvillimit: 27 dhe 28 Tetor 2010
Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekësisë, QSUT, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë internistë, endokrinologë
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi i specialistëve endokrinologë dhe internë mbi të rejat e fundit të diagnostikimit dhe menaxhimit të diabetit.
Kreditet: 2