slogan7-al

04.11.10 Trajnim “Faktorët e riskut, diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve të aparatit kardiovaskular”

Titulli i aktivitetit: 04.11.10 Trajnim “Faktorët e riskut, diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve të aparatit kardiovaskular”
Data e zhvillimit: 4 Nëntor 2010
Vendi i organizimit: Universiteti “Zonja e Këshillit të Mirë”
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, menaxherë, farmacistë.
Qëllimi i aktivitetit: Përmirësim i kushteve të shëndetit të komunitetit nëpërmjet parandalimit dhe kurimit të faktorëve që rrezikojn ëshëndetin nëpërmjet rritjes së njohurive të personelit shëndetësor që punon në 49 qendra shëndetësore të Caritasit Shqiptar.
Kreditet: 3