slogan7-al

10.11.10 Trajnim “Trajtimi dhe menaxhimi i para-tetraplegjisë”

Titulli i aktivitetit: 10.11.10 Trajnim “Trajtimi dhe menaxhimi i para-tetraplegjisë”
Data e zhvillimit: 10 Nëntor 2010
Vendi i organizimit: Hotel “Grand” - Krujë
Organizatori/ofruesi: Caritas Shqiptar
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e cilësisë së kujdesit shëndetësor parësor, kryesisht i shërbimit shëndetësor në banesë ndaj personave të prekur nga para-tetraplegjia me qëllim përmirësimin e cilësisë së jetës së këtyre
Kreditet: 3