slogan7-al

25.11.10 Trajnim “Working with communities to improve maternal and newborn health”

Titulli i aktivitetit: 25.11.10 Trajnim “Working with communities to improve maternal and newborn health”
Data e zhvillimit: 25 – 30 Nëntor 2010
Vendi i organizimit: Shkodër
Organizatori/ofruesi: Departamenti i Promocionit, Instituti i Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Infermierë
Qëllimi i aktivitetit: Mbështetja e programeve të Shëndetit Publik, të cilat kanë për qëllim të punojnë dhe fuqizojnë individët, familjet dhe komunitetet në përmirësimin e Shëndetit të nënës, foshnjës dhe fëmijëve.
Kreditet: 24