slogan7-al

Trajnim për inspektorët sanitarë në çështje të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë

Titulli i aktivitetit: Trajnim për inspektorët sanitarë në çështje të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë
Data e zhvillimit: E përsëritur
Vendi i organizimit: Instituti i Shëndetit Publik, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të shëndetit publik, kimistë
Qëllimi i aktivitetit: Rritja e aftësive të profesionistëve të fushës së mjedisit bazuar në njohjen me legjislacionin kombëtar dhe të BE-së, higjienën në punë, ergonominë dhe mjekësinë.
Kreditet: 35

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5