slogan7-al

08.12.10 Seminar “Ndryshimet metabolike dhe sëmundjet endokrine”

Titulli i aktivitetit: 08.12.10 Seminar  “Ndryshimet metabolike dhe sëmundjet endokrine”
Data e zhvillimit: 8 Dhjetor 2010
Vendi i organizimit: Hotel Adriatik – Durrës
Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike Shqiptare
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë pediatër, mjekë familjeje
Qëllimi i aktivitetit: Unifikimi i qëndrimit që duhet mbajtur nga pediatrit në shërbimin ambulator  për problematikën e trajtuar; sensibilizimi i tyre për diagnostikimin e hershëm të këtyre patologjive.
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5