slogan7-al

09.12.10, Konferenca “Aplikimet e Biologjisë Molekulare në Diagnozën e Sëmundjeve Gjenetike dhe Infektive”

Titulli i aktivitetit: 09.12.10, Konferenca  “Aplikimet e Biologjisë Molekulare në Diagnozën e Sëmundjeve Gjenetike dhe Infektive”
Data e zhvillimit: 9 Dhjetor 2010
Vendi i organizimit: Fakulteti i Infermierisë, Tiranë Tiranë
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Infermierisë,  International Association of Medical Genetics, Ministria e Shëndetësisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë infeksionistë, gjenetistë, pediatër, infermierë, farmacistë.
Qëllimi i aktivitetit: Informimi i pjesëmarrësve mbi të rejat e aplikimeve  të biologjisë molekulare në diagnozën e sëmundjeve gjenetike dhe infektive dhe se si këto teknika mund të gjejnë përdorime më të gjera në fushën e mjekësisë diagnostike dhe parandaluese si dhe në prognozën e sëmundjeve në fjalë.
Kreditet: 4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5