slogan7-al

13.12.10 Trajnim “Si të bësh punë kërkimore”

Titulli i aktivitetit: 13.12.10 Trajnim “Si të bësh punë kërkimore”
Data e zhvillimit: 13-17 Dhjetor 2010
Vendi i organizimit: Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë të specialiteteve të ndryshme
Qëllimi i aktivitetit: Të njihet dhe kuptohet procesi i kryerjes së punës kërkimore dhe të zbatohet ky proces në përgatitjen e një draft plani për një projekt pune kërkimore.
Kreditet: 15