slogan7-al

Menaxhimi klinik i infeksioneve HIV/AIDS: sindromi inflamator i rimëkëmbjes imune

Titulli i aktivitetit: Menaxhimi klinik i infeksioneve HIV/AIDS: sindromi inflamator i rimëkëmbjes imune
Data e zhvillimit: 29.05.2010
Vendi i organizimit: Dhërmi
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë infeksionistë
Qëllimi i aktivitetit: Të ofrojë informacion klinik gjithëpërfshirës mbi parandalimin, diagnozën, dhe trajtimin e pacientëve me infeksion HIV dhe sindrom inflamator të rimëkëmbjes imune.
Kreditet: 2