slogan7-al

12.06.2010, Trajtimi i frakturave "Fiksuesit e brendshëm"

Titulli i aktivitetit: 12.06.2010, Trajtimi i frakturave "Fiksuesit e brendshëm"
Data e zhvillimit: 12 Qershor 2010
Vendi i organizimit: Lezhë
Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Lezhë
Kategoria e  pjesëmarresve Ortopedë dhe traumatologë
Qëllimi i aktivitetit: Të bëhen të njohura modifikimet që po realizohen në fushën teknike për sintezën e frakturave me pllaka dhe konceptet e rehabilitimit global.
Kreditet: 4