slogan7-al

Viti 2017

16-20 janar, 5-9 shkurt, 5-10 mars 2018 Fier “Trajnime per infermieret e QSH Fier Nr.2” Në Proces 68
Gjate 2017 - 2018 Trajnim /Grup rishikimi infermiereve të QSH Frakull lidhur me “ “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale” Në proces 330
18 dhjetor Shkoder, 19 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Rreshen 2017 Trajnim “Ceshtje etike ne kujdesin paliativ”.Ne proces 25
16 – 17 dhjetor 2017 Tirane/Konference: “Konferenca II e Marketingut Farmaceutik”. Ne proces 823
16 dhjetor 2017 Konference “Te rejat ne Menaxhimin STEMI-it dhe terapia e dyfishte antiagregante (Bazuar ne udherrefyesit e ESC)”. Në Proces 421
16 dhjetor 2017 Tirane, Konference. “Antibiotikoterapia, mukolitet dhe anti-inflamatoret posteroid ne semundjet e rrugeve respiratore”. Ne proces 399
15 – 16 dhjetor 2017, Tirane/ “Manipulimet Mjekesore dhe Testet Diagnostike". Ne proces 1380
15 - 16 dhjetor 2017, “Kongresi i Specializanteve te kirurgjise orale (The International Conference of Oral and Maxillofacial Trainees)” Në proces 106
15 – 16 dhjetor 2017, “Semundjet renale kronike, parandalimi dhe trajtimi i tyre – Sfida aktuale e nefrologeve”. Ne proces 158
14 dhe 21 dhjetor 2017 Katund i Ri, Durres ”Trajnim i personelit shendetesor bazuar ne konstatimin e diagnozave te ndryshme dhe evidentimin e rasteve te vecanta nga KMB ne QSH Katund i Ri, Durres” Ne proces 120
10 dhjetor 2017 Sofie, Bullgari “Shkolla dimerore mjekesore 5”. Ne proces 191
9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” Ne proces 75
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Crregullimet tek femijet, belbezimi, cluttering dhe mutizmi selektiv ”. Ne proces 264
8 dhjetor 2017, Trajnim “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 357
7 - 9 dhe 14 - 16 dhjetor 2017 Durres /”Ndergjegjesimi dhe aftesimi i personelit shendetesor lidhur me diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” Ne proces 275
5 - 6 dhjetor 2017, Leksion “Leksione mbi Hemovigjilencen” Ne proces 371
6 dhjetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 51
2 dhjetor dhe 3 dhjetor (perseritje) 2017 Tirane “Kapja e hereshme, depistimi dhe parandalimi i kancerit te qafes se mitres”. Ne proces 407
4-8 dhjetor 2017, 8-13 janar 2018, 5-9 shkurt 2018 Muhurr ”Trajnime per Infermieret e qendres Muhurr” Ne proces 105
2 dhjetor 2017, Tirane “Konferenca Kombetare e Imazherise 2017” Ne proces 422
30 nentor – 1 dhjetor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 22
30 nentor 2017, Konference “Qelizat Staminale dhe perdorimi i tyre ne praktiken mjekesore” Ne proces 460
28, 29 nentor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 13
25 - 26 nentor 2017 Tirane/ Trajnim “Stabilizimi dhe Supervizimi klinik”. Ne proces 712
27 – 28 nentor 2017 Elbasan/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 33
25 – 26 nentor 2017, Tirane /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 264
25, 26 nentor 2017 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 157
25 nentor 2017 Gjirokaster “Konferenca V Rajonale e Shendetit Publik” . Ne proces 219
25 nentor 2017 Berat/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 9
25 nentor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 128
25 nentor 2017, “Workshop dhe sistemet inovative te implantologjise”. Ne proces 320
24 nentor Bulqize, 5 dhjetor Librazhd, 9 dhjetor Tirane 2017 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 23
24, 25, 26 nentor 2017 Konferencë ” Konferenca e IX Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 2385
24 nentor 2017, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1015
22 nentor – 22 dhjetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 200
18, 19, 24, 25 nentor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 348
18 nentor 2017 Tirane “CAESAR National Meeting in Albania” . Në Proces 759
18 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 63
18 nentor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 111
17, 18, 19 nentor 2017, Lushnje /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 175
17 dhe 18 nentor 2017 Tiranë / Konference “Konferenca e 23 Kombetare Dentare” . 2105
17 – 18 nentor 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 299
17 - 18 nentor 2017,Tirane/ Uorkshop “Scientific multidisiplinary workshop”. 549
16, 21, 23, 30 nentor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 135
16 nentor 2017, Konference “Java Europiane e ndergjegjesimit ne perdorimin e antibiotikeve” Në Proces 1569
16, 17, 18 nentor QSH Kucove, Berat /22-23-24 nentor QSH Kucove Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 27
16 nentor – 16 dhjetor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 317
16 – 17 nentor 2017 Uorkshop / “Rishikimi dhe diskutimi i perkufizimeve te rastit”. Ne proces 237
16 nentor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 47
16 - 18 nentor 2017, “Kongresi Multidisiplinar Innovations in Medicine”. 2203
16 nentor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 35
15 nentor 2017 Tirane/Uorkshop “Hartimi i nje udherrefyesi per zbatimin e rekomandimeve te JEE dhe permiresimin e reagimit emergjent te shendetit publik ne Shqiperi” . 457
11 – 12 nentor 2017, Berat /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 85
11-12 nentor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 28
11-12 nentor 2017 Shijak /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 64
11 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 68
11 nentor 2017 Tirane/ Konference “Konferenca e Vjeshtes se Endokrinologjise” Ne proces 804
9, 10, 11 nentor 2017 Tirane / Konference / “1-st Albanian Conference “Trauma & Emergency Surgery”.Ne proces 1422
9 - 10 nentor 2017 Diber, Fier /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” Ne proces 448
9 nentor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 83
8 – 9 nentor Tropoje, 10-11 nentor Kukes, 20-21 nentor Diber, 22-23 nentor Bulqize, 24 25 nentor Burrel 2017, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 52
8, 15, 22 nentor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 374
7 nentor 2017 Seminar “Insuficenca Kardiake, epidemiologjia, trajtimi sipas udhezuesve me te fundit dhe eksperienca klinike ne Shqiperi”. 1023
4, 5 nentor 2017 Lushnje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 135
4 nentor 2017 , Berat/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 75
4 nentor 2017 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 308
3 - 4 nentor 2017 Konference “Kongresi i 1 FMD ”. 1271
3 – 4 nentor 2017 Durres: “Trajnimi personelit mjekesor mbi tema dhe raste te ndryshme”. Ne proces 448
3 nentor 2017, Trajnim Konferenca e III e Nutricionit “Ushqyerja si faktor percaktues i shendetit nga femijeria ne moshen e trete” Ne proces 1070
2, 3 nentor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 65
1 - 8 nentor 2017 Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 587
1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin per HIV/AIDS”. 463
1 nentor 2017 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 64
31 tetor, 1 nentor 2017, Elbasan, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 195
28, 29 tetor 2017 Tirane/ Trajnim “Psikologjia e emergjencave”. Ne proces 651
28, 29 tetor 2017 Gramsh / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 68
28 tetor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 181
28 tetor 2017 Sarande “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 44
28 tetor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 159
27 dhe 28 tetor 2017 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1550
27-28 tetor 2017 Tiranë/Konference “Konferenca e 25 Kirurgjikale Shqiptare “ 1059
27-28 tetor 2017 QSH Kastrat, Malesi e madhe / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 135
27 - 28 tetor 2017, Vlore Trajnim "Ndermjetesimi/Menaxhimi ne vendin e punes dhe etika ne komunikimin administrativ" 216
27 tetor 2017 Shkoder Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 85
27 tetor 2017 Fier/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 294
27 tetor 2017 Leksion ”Tumoret e gjirit”. 159
26 - 27 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 121
26 tetor 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 83
25 tetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 203
23 – 27 tetor, 20 – 24 nentor, 18 - 22 dhjetor 2017 QSH Baz Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Baz, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 168
21, 28 tetor dhe 4 nentor 2017 Tirane, Shkoder, Vlore“Roli i Personelit te Sherbimit Shendetesor Paresor ne kontrollin e shendetit, rritjen dhe zhvillimin e adoleshentit” 639
22 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 55
21 tetor 2017 Durres / Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 87
21-23 dhe 22-23 tetor 2017 Tropoje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 32
21 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 237
20, 21, 22 tetor 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 107
20-21 tetor 2017 Sarande / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale ' 47
19, 20 tetor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 65
18 – 19 tetor 2017, Fier /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 151
17, 25, 27, 31 tetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 210
15 tetor 2017 Qsh Sinje, Berat / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 66
14 – 15 tetor dhe 21 – 22 tetor 2017 Rreshen/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 160
14 - 15 tetor 2017, Babrru /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 89
14, 15 tetor 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 61
14 tetor 2017 Berat / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 183
14 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 165
14 tetor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 127
13 – 14 tetor 2017 Golem, Durres / “Konferenca e 8 e Europes Juglindore e Kimioterapise dhe Infeksionit ( 8th South East Europe Conference of Chimiotherapy and Infection, 8 SEEC )” 734
13 – 14 tetor 2017 Tirane, Konference. “Kongresi V mbarekombetar i pneumologjise shqiptare”. 3
13 – 14 tetor 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e XIV e Anestezise dhe Reanimacionit dhe programi CEEA (kursi i pare)” Në proces 358
13 tetor 2017, Vore. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 86
12, 13, 14 tetor QSH Perondi, Berat /19-20-21 tetor QSH nr 1 dhe nr 2 Berat / 26, 27, 28 tetor QSH Kutalli, Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandali 69
12 tetor 2017 Patos/Trajnim “Ekipi Nderprofesional ne Kujdesin Shendetesor Paresor ne QSH Patos” 99
11 dhe 18 tetor 2017 Kruje / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 151
10 – 15 tetor, 5 – 10 nentor, 3- 8 dhjetor 2017 QSH Bulqize Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Bulqize, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 38
10 tetor 2017 Fan, Mirdite “Nje veshtrim mbi hipertensionin arterial dhe komplikacionet qe rrjedhin prej tij”. 89
10 tetor 2017, Tirane. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 237
10 tetor 2017, Konference “Shendeti Mendor ne Specialitetet Mjekesore dhe Shoqeri” 492
9 – 13 tetor 2017,Korce /Trajnim “Lidershipi Transformues”. 363
9 dhe 11 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 87
7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017 Tirane “Njohuri te perditesuara mbi Planifikimin Familjar dhe Metodat kontarceptive”. 362
7,8 tetor 2017 Puke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 77
7 tetor 2017 , Berat / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 151
7 tetor 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 220
7 tetor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 133
7 tetor 2017 Seminar “Identifikimi i hershem i Depresionit Postpartum tek grate e Martenitetit te Vlores dhe rendesia e edukimit te tyre nga personeli shendetesor” . 588
6 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 205
5 - 7 tetor 2017, Konference “Koncepte dhe rruge te reja ne diagnostikimin dhe trajtimin e demencave” 181
5 – 6 tetor 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike” 437
5 - 6 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 192
5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017, Shkoder, Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 192
5 tetor 2017 Tirane, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 162
2 - 6 tetor 2017 Uorkshop ” TOT – Hemoragjia pas lindjes ,te ndihmojme nenat te mbijetojne dhe kujdesi baze per cdo foshnje dhe femijet premature”. Në Proces 77
2,3,4,5,6 tetor 2017 ,QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 64
Shtator, tetor, dhjetor 2017 “Aktivitete Institucionale gjate muajit shtator, tetor, dhjetor ”. Në proces 22
30 shtator – 30 tetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 829
30 shtator Elbasan, 7 tetor Librazhd, 14 tetor Cerrik 21 tetor Peqin, 28 tetor Lushnje 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 200
30 shtator, 1-2 tetor 2017, Fier /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 124
30 shtator 2017 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 1246
30 shtator 2017 Berat / Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare" 115
30 shtator 2017 Kukes, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 34
30 shtator 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 119
30 shtator 2017, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 1202
29 shtator dhe 6 tetor 2017 Vore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik 112
29 – 30 shtator 2017 “ Kongresi i III Italo-Shqipetar i Patologjise Orale Cervico-Faciale”. 82
29 shtator – 6 tetor 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 119
29 shtator- 1 tetor 2017 Kamez/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 150
29 shtator 2017 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës ”. 126
28,29,30 shtator 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 213
28 - 29 shtator 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 102
26 shtator- 03, 05 tetor 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 51
25-28 shtator, 3, 5, 7, 14 tetor 2017 Tirane, Durres, Shkoder, Berat, Vlore, Korce /Konference “Roli i Kortikosteroideve orale ne mjekesi “ Në proces 113
25 – 29 shtator, 23 – 27 tetor, 20 – 24 nentor 2017 QSH Peshkopi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Peshkopi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 33
25 – 30 shtator, 2 – 6 tetor, 23 – 28 tetor, 30 tetor - 4 nentor, 20 – 25 nentor, 18 – 23 dhjetor 2017 QSH Melan Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Melan, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermiero 35
25 shtator Shkoder, 26 shtator Lezhe, 29 shtator Rreshen 2017 Trajnim “Dekubitueset, trajtimi dhe parandalimi i tyre. Limfedema” 44
23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017 Shkoder /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 329
23 shtator 2017 Leksion ”Aknet, Incidenca, diagnoza dhe trajtimi”. 486
23 shtator 2017 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 48
23 shtator 2017 Konference “1 Corso di Genetica medica e Biotecnologie” 51
22 – 23 shtator 2017, Permet /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 36
22, 23, 24, shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim Specializues ne EDMR niveli i pare”. Ne proces 475
22 - 24 shtator 2017 Selanik, Greqi“Shkolla verore mjekesore 5”. 53
21, 22, 23 shtator 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 51
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 67
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 72
19 – 23 shtator, 16 – 21 tetor, 20 – 25 nentor 2017 QSH Maqellare Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Maqellare, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 21
18 – 23 shtator, 16 – 21 tetor, 20 – 25 nentor 2017 QSH Tomin Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Tomin, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 24
17 shtator 2017, “Trajtimi i te Semureve me Insuficence Renale Kronike me Hemodialize”. 61
16 – 17 shtator 2017 Puke/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 367
16 shtator 2017 , Gramsh / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 119
16, 17 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 148
15 – 16 shtator 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 302
15 dhe 22 shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 217
12 – 13 shtator 2017, Pogradec /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 42
11-12, 14-15, 21-22, 25-26 shtator 2017 Peze / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. Ne proces 46
11-12 shtator Lushnje, 18-19 shtator Fier, 25-26 shtator Burrel. 2-3 tetor Diber, 16-17 tetor Bulqize, 23-24 tetor Mallakaster 2017 / Trajnim “Roli i kryeinfermierit si menaxher ne KSHP” 99
11-12 shtator 2017 Shkoder, “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 60
11-16 shtator, 18-23 shtator, 25 – 30 shtator, 2-7 tetor, 9-14 tetor, 16-21 tetor 2017 QSH Burrel / Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene”Në Proces 26
9-10 shtator 2017 Bulqize /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 66
7 shtator – 21 tetor Librazhd “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 103
7, 8, 9 shtator QSH Velabisht, Berat /14-15-16 shtator QSH Kozare, Kucove / 21-22-23 shtator QSH Ura Vajgurore / 28-29-30 shtator QSH Terpan, Polican / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i pro 126
7- 15 shtator, 15 – 21 shtator, 1-7 tetor, 7-14 tetor, 18-23 tetor, 23-30 tetor 2017 QSH Komsi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Komsi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermie 25
5-7-12-14 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 197
2-3 shtator 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 121
1 – 3 shtator 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 200
1 – 2 shtator 2017 Tiranë/Konference “3-rd Annual Conference of Trauma “. 681
1 - 7 shtator, 1 – 7 tetor 2017 Trajnim /Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 36
13 - 14 korrik dhe 21 - 22 shator 2017 Tirane “Roli Infermieror ne komlikacionet e shtatezanise dhe pas lindjes, trajtimi i infeksioneve spitalore”. 229
8 gusht – 12 dhjetor 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 294
5 – 6 gusht 2017 Burrel/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 97
27 korrik 2017 Lezhe / “Edukimi ne Vazhdim mbi Programin e vaksinimit per mjeket dhe vaksinatoret e DRSHP Lezhe” 62
25 – 27 korrik, 1-3 gusht 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 82
25 korrik – 1 gusht, 7-15 shtator, 7-15 tetor 2017 Dermenas/ Trajnim “Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” Ne proces 26
E premtja e fundit maj, qershor, korrik, shtator 2017 ”Parandalimi si nje nga objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor”. 72
22 korrik 2017, Durres. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 96
22 korrik 2017, Berat/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 71
20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 60
17 - 18 korrik 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 70
17 – 18 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 62
16 - 17 korrik 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 905
15– 16 korrik 2017 Puke/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 59
15 korrik 2017 Durres / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 70
14 – 15 korrik 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 63
11 korrik 2017 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ” 66
9-16 korrik, 1-7 shtator, 1-7 tetor 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror per gruan shtatezane ne QSH Shupenz” Në proces 26
8 - 9 korrik 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 358
8 korrik 2017 , Korce / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 82
7, 8, 9 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 211
7 – 14 - 21 korrik 2017 Tirane, Shkoder, Vlore “Forcimi i kapaciteteve te menaxhimit LMIS dhe ofrimit te sherbimit te PF (Menaxhimi logjistik i shperndarjes se kontraceptiveve) ne nivel rrethi” Ne proces 36
6 korrik 2017 Tropoje dhe 7 korrik 2017 Kukes / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 173
6-11-13 korrik 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 684
5 dhe 12 korrik 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 498
2 korrik 2017 Vlore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 216
1 - 2 korrik 2017, Kucove /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 188
1 – 2 korrik 2017 Tirane “Konferenca e II-te : Risite ne Farmaceutike”. 119
1 korrik 2017 Durres, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online 219
1-7 korrik, 1-7 shtator, 1-7 tetor 2017 Portez, Fier Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Portez, Fier lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 27
1 korrik 2017, Korce/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ". 157
1 korrik 2017 Lushnje “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)” 165
1 korrik 2017, Korce. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 151
korrik - dhjetor 2017 ,Seminar “Edukimi ne vazhdim i profesionisteve te kujdesit infermieror per 2017 “. Në Proces 32
30 qershor – 1 korrik 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 197
30 qershor 2017 Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve stomatologe në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 39
28 – 29 qershor 2017 / Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 134
29 qershor Poshnje, 6 korrik Polican dhe 13 korrik Otllak, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 42
28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”. 583
24 - 25 qershor 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 943
24 qershor 2017 Korce / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 136
23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit” 314
23 – 24 qershor 2017, Tirane/ Konference “Kujdesi shendetesor ne specialitete". 1315
23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 143
22, 23, 24 qershor 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 169
22,23,24 qershor 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 142
19 qershor 2017 Tirane Trajnim / BLSD ”Basic Life Support Defibrilation”. 47
19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille, Trajnim /”Menaxhimi i rrugeve ajrore ne urgjencen paraspitalore”. 39
18 qershor 2017, Levan Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 163
18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 165
17 - 18 qershor 2017 Has, Kukes/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 139
17 - 18 qershor 2017, Peqin /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 116
17 qershor 2017 , Durres / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 192
17 qershor 2017, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 144
16 – 17 qershor 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 692
16, 17, 18 qershor 2017, Vlore /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 210
15 qershor 2017, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 405
15 qershor 2017 Skrapar / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 123
14 - 17 qershor 2017 Tiranë Trajnim: “Workshop: The Breast Ultrasound ( Ekografia e Gjirit)” Në proces 24
13 qershor 2017, Tirane “Leksione mbi aspekte te urgjences ne hematologji”. 49
11 qershor 2017 Levan, Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 135
10 - 11 qershor 2017 Fushe Kruje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 172
10 - 11 qershor 2017, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 140
10 – 11 qershor 2017, Bulqize/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 136
10 qershor 2017 , Fier / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 144
10 qershor 2017 Konference “Menaxhimi i disiplemive (Bazuar ne Udherrefyesin e fundit ESC 2016)”. 97
10 qershor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 181
9 dhe 16 qershor 2017 Videoleksion / “Mbrojtja ndaj rrezatimit diellor dhe crregullimet e gjumit”. 921
9, 10, 11 qershor 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 169
8 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Infermieror per pacientet me Aksidente Cerebro-Vasculare (AVC)” 1443
8 qershor 2017 Kelcyre, Permet / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 101
7,21,28 qershor 2017 Berat / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 335
7 qershor Vlore, 8 qershor Berat, 9 qershor Fier, 14 qershor Shkoder, 15 qershor Durres, 16 qershor Kavaje, 21 qershor Korce, 22 qershor Lezhe, 23 qershor Gjirokaster 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalim 442
6 qershor – 7 korrik 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislativ per stomatologe ”. 246
6,8,13,15 qershor 2017 /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 279
3, 4, 10, 11 qershor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 113
3-4 qershor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 202
3-4 qershor 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 242
3 – 4 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Procesimi i Zise ne psikoterapine familjare dhe terapia me EMDR”. 47
3 qershor 2017 , Berat / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 373
3 qershor 2017, Trajnim “Kursi i Sklerozes Laterale Amiotrofike (SLA)” 106
3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 193
3 qershor 2017 Pogradec/ Konference “Diabeti, Lipidet, Semundjet” 47
3 qershor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 278
3 qershor 2017 Durres/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 252
2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)” 200
1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017 / Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 44
1 qershor 2017 Durres Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 366
Qershor - Dhjetor 2017 Delvine “Edukim ne Vazhdim per DSHP Delvine” 29
31 maj 1, 2 qershor 2017, Shkoder/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 701
29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 188
27 – 28 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 1767
27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 158
27 - 28 maj 2017 Shkoder/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 249
27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 202
27 maj 2017 Tirane / Konference “Diabet & Metabolizem – Te rejat 2017” 125
27 maj 2017, Fier/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 209
27 maj 2017 , Tirane / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 380
27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “. 155
27 maj 2017 Tirane/Konference“Takimi i IV i Ortodonteve Shqipetare”. 431
26 – 27 maj 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 427
26 maj Lushnje, 31 maj dhe 1 qershor Tirane, 2 qershor Elbasan 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 201
26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 265
26 maj 2017 Workshop/ “Workshop mbi fotografine dentare” 145
25 - 26 maj 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 518
25-26 maj 2017 , Tirane /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 162
23 -24 dhe 25-26 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 197
22 maj 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 286
20, 21 maj 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 256
20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”. 130
20- 21 maj 2017, Ballsh/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 144
20 - 21 maj 2017 Tirane “Kongresi i III Kombetar i Fizioterapise” 681
20 maj – 20 qershor 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 371
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 142
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 159
20 – 21 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 571
20 maj 2017 Durres / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 224
20-21 maj 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 440
20 maj 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 237
19, 20, 26, 27 maj 2017 Shkoder, Trajnim/ “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 127
19 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Statusi actual dhe efektet e implementimit te recetes elektronike (eRx) ne Shqiperi dhe Ndryshimet ne Legjislacionin Fiskal dhe te Punes, efektet e zbatimit te tyre ne fushen farmaceutike” 264
19 maj 2017, Lac. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 163
18, 23, 25 maj 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 278
18, 19, 24 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 214
17- 18 maj, 26-27 maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 158
15 maj – 15 qershor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 388
14 maj 2017, FierShegan Lushnje/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 177
14 , 15 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 123
14 maj 2017, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 387
13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 230
13 – 14 maj 2017 , QSH Zallbastar /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 168
13 -14 maj 2017, Tirane, Konference “Kongresi i V Nderkombetar i Shoqates Shqiptare Obsetrike-Gjinekologjise”. 118
13- 14 maj 2017, Peshkopi/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 174
13 maj 2017, Durres/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 198
12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 162
12-13 maj 2017 Tirane/Konference “ Qasjet e fundit shkencore dhe zhvillimet ne shkencat farmaceutike”. 187
12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 163
12 - 13 - 14 maj 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 364
12 maj 2017 Vlore/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 216
12 maj 2017 Tirane / Trajnim“SFIDAT E INFORMATIZIMIT NE SISTEMIN SHENDETESOR SHQIPTAR” 204
11, 12, 13 maj 2017, Vlore/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 229
11 maj Burrel, 12 maj Peshkopi, 13 maj Burrel, 16 maj Fier, 19 maj Burrel 2017,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 166
10 maj – 10 qershor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 217
9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”. 540
8 maj Fier, 15 maj Mallakaster, 16 maj Burrel, 17 maj Lushnje, 18 maj Bulqize, 19 maj Peshkopi 2017 Workshop / “Rritja e rolit te infermierit ne KSHP nepermjet trajnimit ne vendin e punes”. 108
Maj 2017 Konference/“Konferenca e Dyte Shkencore Studentore” 519
6 – 7 maj 2017 Elbasan, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 289
Prill - Maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 202
6 - 7 maj 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 242
6 maj 2017 Fier / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 252
6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”. 142
6 maj 2017, Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 151
6 maj 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 218
6 maj 2017 , Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 210
6, 7, 13,14 maj 2017 Tropoje Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 182
5, 6, 7 maj 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 191
4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 302
4 maj Tirane, 5 maj Librazhd 2017 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 223
5 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Virozat Stinore respiratore, alergjite respiratore stinore dhe tumorogjeneza” 141
3, 4, 9, 11 maj 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 404
29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”. 296
29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 136
29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” . 151
29 dhe 30 prill 2017, Puke/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 113
29 – 30 prill 2017 Selenice, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 124
28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”. 138
25 – 26 prill 2017 Tirane “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 133
29 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 181
28 – 29 prill 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1315
28 - 29 Prill 2017 Konference / Durres, “Advanced managment of trauma”. 716
28 prill 2017 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te mjekeve te spitalit Kukes” 204
27- 28- 29 prill/ 2-3-4 maj/ 15-16-17 maj/ 22-23 maj 2017, Tirane,” Kujdesi per femijet 0-6 vjec ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 107
25 – 26 prill 2017 “Trajnimi me Infermieret e QSH Klos per “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 178
25 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 157
24 prill 2017 /Kukës. “Edukimi i vazhdueshem infermieror per safin e Spitalit Rajonal Kukes per vitin 2017”. 189
22, 23 prill 2017 Shkoder Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 272
23 prill 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i Pranveres bazuar ne raste klinike”. 129
23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje” 102
22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike” 444
23 prill 2017 , Korce / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 124
22 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri" 112
22 prill 2017 Durres dhe 6 maj Lushnje 2017 ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 753
22 prill 2017 Korce / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 143
22 prill 2017 Elbasan / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 142
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze " 223
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)" 209
22 prill 2017, Tirane/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 116
22 prill 2017 Tiranë Trajnim: “Cilesia ne kujdesin Infermieror ” 127
21 - 23 prill 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore 4”. 115
21-22 prill 2017 Tirane “Konference 1re Nderkombetare ne Shkencat Mjekesore ne Shkencat Mjekesore Klinike dhe Kirurgjikale” 809
21 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Hepatotoksiciteti dhe barnat. Riniti alergjik dhe trajtimi i tij”. 121
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 85
20, 21 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 255
21 dhe 12 maj 2017 Laprake / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 251
20 dhe 27 prill 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 249
20 – 21 prill 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e XIII e Anestezise dhe Reanimacionit” Në proces 25
19, 24, 27 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 410
19, 26 prill dhe 3, 10, 17 maj 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 461
18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 618
18 dhe 21 prill 2017, Paskuqan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 158
15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 294
18 – 19 prill 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror ne banese per te moshuarit”. 331
18 prill– 8 qershor 2017 Tiranë Trajnim: “Kursi i Ekografise Abdominale per mjeket specialiste , 2017” Në proces 34
15, 16 prill 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 286
15 prill 2017, Vlore/Trajnim “Dislipidemite" 242
15 prill 2017 Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 249
15 prill 2017 Elbasan/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 228
14 – 15 prill 2017 Tiranë/Kongresi i III Kombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes” 43
14 prill 2017, Laprake, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 237
14 prill 2017 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 121
13 – 16 prill 2017 Tiranë/ “Screening ekografik i tremujorit te pare dhe tremujorit te dyte”. 34
10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore” 132
12 prill - 28 qershor 2017 Trajnim “Edukimi në vazhdim i Specialisteve te Sherbimit Spitalor dhe Shendetit Publik në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ Në proces 28
9 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 323
9 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 101
8, 9 prill 2017 Rubik Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 299
8 – 9 prill 2017, 29 – 30 prill 2017, 13 -14 maj 2017 Durres/ Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 743
8 dhe 9prill 2017, Burrel/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 191
8 – 9 prill 2017 Divjake, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 228
8 prill 2017, Elbasan/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 242
8 prill 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 107
8 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 109
8 prill 2017 Elbasan/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1693
8 prill 2017/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 104
8 prill 2017 Vlore /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 253
7 prill Tirane, 12 prill Shkoder, 19 prill Fier, 3 maj Durres, 10 maj Vlore, 13 maj Valbone, Tropoje, 17 maj Elbasan, 20 shtator Korce, 27 shtator Sarande, 4 tetor Kukes 2017 / Takim Shkencor “Semundjet kryesore Alergjike, protokollet per Mjekun e Familje 98
7 – 12 prill 2017 Lac, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 194
7 – 8 prill 2017 “ Konferenca e 13-te Stomatologjike” 178
7 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Osteoperoza Diagnioza, mjekimi dhe fiziologjia e ushqyerjes e metabolizmi”. 129
7 prill 2017 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 132
6-7 prill 2017, Elbasan,” Ushqyerja tek femijet 0-6 vjec dhe nenat e reja ”. 111
5 prill – dhjetor 2017 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet e sherbimit Sroke Unit dhe Post Stroke, Neurologji, Neurokirurgji duke respektuar protokollet e kujdesit .” Në proces 32
5 dhe 12 prill 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1012
5, 6, 7 prill 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 253
4, 6, 11,13 prill 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 558
4,6,7,10,12,14,17,19,21,24,26 prill dhe 3 maj 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar" 25
2 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 187
2 prill 2017, Korce/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 250
1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 219
1 prill 2017 Elbasan, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 235
1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 200
prill – dhjetor 2017 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 29
31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor” 402
31 mars – 1 prill 2017 Konference “Konferenca Mjekesore per personelin teknicien”. 152
Mars 2017 Korce /Trajnim. ”Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore”. 649
29 mars – 29 prill 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 596
31 mars 2017 Kukes: “Trajnim mbi ceshtje te praktikes klinike ne institucionet publike te kujdesit shendetesor paresor te bashkise Kukes”. 100
27 mars – 27 prill 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 623
27 mars – 7 prill 2017 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 257
27 mars – 1 prill 2017, Tirane/ “Trajnim i trajnereve mbi Menaxhimin e Stresit per punonjesit e sherbimit shendetesor paresor” 184
27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec” 137
25 mars 2017, Vlore/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 184
25 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve" 149
25 mars 2017 Leksion“Sistemi Self Ligated ne praktiken tuaj ditore”. 307
25 mars 2017 Elbasan/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 130
25 mars 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 141
25, 26 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 338
25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 171
25 mars 2017 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVIII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 29
24 mars 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 308
24-25 mars 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 131
24 mars 2017 Videoleksion / Tirane “Ndryshime ne legjislacionin farmaceutik shqiptar dhe ligji I ri per produktet kozmetike dhe specifikimet pediatrike ” 144
24 mars 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 168
23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane” 136
22 mars – 22 prill 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 458
20, 23, 24 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 492
21 mars –dhjetor 2017/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. Në proces 29
20, 21, 22 mars 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 126
18 – 19 mars 2017, Sarande/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 192
18, 24, 25, 30, 31 mars dhe 1, 7, 8 prill 2017, Elbasan, Peqin, Prrenjas , Belesh, Gramsh, Pogradec ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe infermierore : Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive 333
18 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 167
18 mars 2017 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal 244
18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 181
18 mars 2017 Gjirokaster “Konferenca VI Rajonale e Shendetit Publik” 187
18 – 19 mars 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 518
17 – 19 mars 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 242
17 – 18 mars 2017 , Tirane /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 173
17 mars 2017, Tirane / Konference “Konference Nderkombetare ne Mjeksine Laboratorike; E sotmja dhe e ardhmja ne Mjeksine Laboratorike”. 226
17 mars (perseritje) 2017 Videoleksion/ Tirane “Ndryshimet ligjore per dhenien e autorizmit te tregtimit te barnave dhe barnat jetime, legjislacioni shqiptar dhe pikepamjet e shoqerise mbi to ” 138
16, 17, 18 mars 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 239
16-18 mars 2017, Elbasan,” Identifikimi dhe trajnimi i anemise, infeksioneve dhe parazitozave intestinale tek femijet 0-5 vjec. Ceshtje te kujdesit per te porsalindurin, antenatal dhe postnatal ne kujdesin shendetesor paresor ” 129
16, 17, 18 mars dhe 23, 24, 25 mars 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 173
15, 17, 23, 24 mars 2017 Lezhe, Puke, Gjirokaster, Tepelene / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 170
13, 15, 17,19 mars 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 214
11 mars 2017 , Elbasan / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 233
11 mars 2017 ,Lushnje/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 259
11 mars 2017 , Vlore / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 337
10 – 21 mars 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 413
10, 11, 12 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 129
10 – 17 mars 2017 Lac , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 185
8, 9, 10 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 206
6, 9, 11 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 484
7-8 mars 2017 / Trajnim”Principles and Techniques of basic life support in Adult, Child and Infant” Në Proces 28
4 mars 2017 Elbasan, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 256
4 – 5 mars 2017 Kukes , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 189
3-4 mars, 1-2 prill, 28-29 prill, 2-3 qershor, 8-9 korrik, 29-30 shtator, 3-4 nentor 2017, Trajnim “Kurs Teorik dhe Praktik mbi Pacientet ne Ortodonci”. 202
3 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Imunoterapia Alergenspecifike”. 163
2, 3, 4, 5, mars dhe 7, 8, prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i baze ne Ortodonci”. 101
1, 2, 3 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 154
1 mars 2017 Kolonje /Trajnim “Hallkat perberese te zinxhirit te infeksionit” 173
28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 174
27 shkurt Rreshen, 28 shkurt Lezhe, 6 mars Shkoder 2017 Trajnim “Menaxhimi i simtomave te dhimbjes dhe perdorimi i opiateve 120
28 shkurt 2017 Tirane/Leksion“Ortodoncia Bioprogresive”. Ne proces 34
27 shkurt – 7 mars 2017 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 171
27 shkurt – 6 mars 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 147
25 shkurt 2017 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 869
24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 89
24 – 25 shkurt 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 971
24 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 404
23, 24, 25 shkurt 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 139
23 shkurt, 2, 9, 16 mars 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 665
18 - 19 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 621
17- 24 shkurt 2017, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 496
17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 655
16, 17, 18 shkurt 2017, Erseke/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 357
15 shkurt 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 380
12 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 282
11 – 12 shkurt 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 255
11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.” 1325
10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 110
5 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 289
1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi> Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese” 169
30, 31 janar dhe 3, 4 shkurt 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 383
28 – 29 janar 2017 “Human Taping-Moduli 1” 492
28 janar 2017, Trajnim “Nuvola, maskerinat transparente”. 368
27, 28, 29 janar; 24, 25, 26 shkurt; 24, 25, 26 mars; 28, 29, 30 prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Protetikes Fikse”. 275
26,27,28 janar 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 315
25 janar – 25 shkurt 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 611
23 - 28 janar 2017 Tiranë Trajnim: “Workshop: The Breast Ultrasound ( Ekografia e Gjirit)” Në proces 438
26 janar 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 505
21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore” 767
20,21,27,28 janar 2017 / Trajnim “Planifikimi Familjar ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 701
20 janar – 20 shkurt 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 420
19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane” 442
16 janar – 16 shkurt 2017,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 428
15 janar 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i dimrit bazuar ne raste klinike”. 830
13 – 14 janar 2017 Trajnim “Dynamic Tape” 1159
9 janar 2017 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim mbi implementimin e recetës elektronike E-RX”. 244
Gjate 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me “Infeksionet respiratore tek te rriturit” 126
E premte e fundit cdo muaj 2017 “Edukimi në vazhdim i personelit te Qëndra Shëndetësore nr 5 Vlore” 144
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Ankthi I gjeneralizuar dhe depresioni” Në proces 29
Gjate 2017 Fier “Edukim ne Vazhdim per QSH nr 1 Fier” Në Proces 26
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje lidhur me kontrollin dhe parandalimin e diabetit tip II nga infermieret e familjes. 33
Gjatë 2017, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 ”. Në proces 27
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me menaxhimin e femijeve me kolle dhe frymemarrje te veshtiresuar ” 56
1-2 here ne muaj 2017 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane”. Në proces 32
Gjate 2017 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor Lezhe “ dhe “Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror Lezhe” 201
Gjate 2017 Diber “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Peshkopi, Diber per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 27
Data 1 e cdo muaji 2017 Lekaj / Leksion “Per Personelin e QSH Lekaj “ Në proces 29
Gjate 2017 Patos/Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Patos lidhur me "Menaxhimi i Integruar i semundjeve te femijeve 0-5 vjeç” Ne proces” 21
Gjate 2017 Dermenas/ Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Dermenas lidhur me "Standartizimin e ndjekjes dhe vlerësimit të fëmijës 0-5 vjeç sipas praktikes se menaxhimit te integruar te semundjeve te femijeve” Ne proces 24
Gjate 2017 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në proces 25
Gjate 2017 Roskovec /Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve te konsuktorit te femijes të QSH Roskovec lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” Në proces 24
Gjate 2017 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Hipertensioni Arterial”Në Proces 22
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes per femije dhe Infermiereve te Konsultorit te femijeve të QSH Nr.2 Lushnje lidhur Ndjekjen e femijes se shendoshe 0-2 vjec . Ne proces 23
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve Mjekëve të Familjes të QSH Strum lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” Në proces 25
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Diber lidhur me “Hipertensionin arterial” Në proces 29
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje dhe QSH Dushk/Lushnje lidhur me Diabetes Mellitus tipi II ” Ne proces 24
Gjate 2017 QSH Ngracan, Mallakaster “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mallakaster per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 22
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Ambulanca Dobrove lidhur me “Keshillimi per nje stilt e shendetshem jete” Në proces 24
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje dhe QSH Golem Lushnje lidhur me dhimbjet e gjoksit. Ne proces 23
Gjate 2017 QSH Bathore Tiranë / “Trajnimi per Personelin e Q.SH. Bathore” Në proces 28
Gjate 2017 Fier “Edukim ne Vazhdim per DSHP, Spitali Kavaje” Në Proces 28
Gjate 2017 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 24
Gjate 2017 Zharez, Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 33
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes dhe Infermiereve të QSH Kuman/Fier lidhur me ""Standartizimin e ndjekjes dhe vlerësimit të fëmijës 0-5 vjeç sipas praktikes se menaxhimit te integruar te semundjeve te femijeve” Ne proces 17
Gjate 2017 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet infermiereve te konsultorit te femijeve QSH nr 2 Lushnje lidhur me Ndjekjen dhe vleresimin e rritjes se femijes nga 0-5 vjec sipas kurbave te reja te OBSH” Në Proces 29
Gjate 2017 QSH Roskovec Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Roskovec, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” Ne proces 15
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me “Standartizimin e ndjekjes dhe vlerësimit të fëmijës 0-5 vjeç sipas praktikes se menaxhimit te integruar te semundjeve te femijeve” Ne proces 13
Gjate 2017 Ballsh “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mallakaster per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 15
Gjate 2017 Fier “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Sindromen Metabolike” Në Proces 21
Gjate 2017 Lezhe /” 1. Crregullimet Hipertensitive te shtatezanise, 2. Aksidentet Cererbro vaskulare, 3. Syndroma Burgata, 4. Pneumonia ne komunitet, 5. Tumoret e kockes, 6. Traumat, 7. Konvulsionet febrile” Ne proces 17
Gjate 2017 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” Në Proces 30
17 – 18 dhjetor 2016, 14 – 15 janar 2017, 18 – 19 mars 2017 Tiranë Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 605