Viti 2016

27 – 29 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 226
26 - 28 dhjetor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 174
24 dhjetor 2016 Vlore/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 164
23 dhjetor 2016 Konference/Tirane “Simpoziumi X Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik mbi zhvillimet e reja ne Stomatologji ”. 582
23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016 Trajnim, “Aftësimi i Personelit Shëndetësor lidhur me shëndetin , ushqyerjen; dhe kujdesin ndaj fëmijës së porsalindur dhe te gruas shtatzane” 741
23 dhjetor 2016, “Konferenca e 6 e Reumatologjise Shqiptare”. 1827
21- 22 Dhjetor 2016, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 426
20, 21, 22 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 736
20 dhjetor 2016 Lezhe/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 144
18 dhjetor 2016 Lushnje/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 398
18 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 131
18 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 148
17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017 Tirane “Cikel Leksionesh per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 620
17 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Neonatologjia Shqiptare dhe sfidat e zhvillimit te saj sot dhe ne te ardhmen “ 605
17 dhjetor 2016 Konference “Menaxhimi i Fibilacionit atrial (FA)”. 1065
17 dhjetor 2016, 14 janar , 11 shkurt 2017 Lushnje/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 837
17 dhjetor 2016 “Konferenca e 8-te Mediko-Kirurgjikale ”. 909
17 dhjetor 2016 Lushnje /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 120
17 dhjetor 2016 Tiranë Trajnim. “Fibroza Cistike”. 742
16 - 17 dhjetor 2016 Tirane/ Konference “Trajnimi i personelit mjekesor paresor dhe trajtimi i problematikave te ndryshme mjekesore” 1300
16 dhjetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 565
16 dhjetor 2016, “Neoplazite limfoide ne focus 2016”. 230
16 dhjetor 2016 Vlore, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 140
16 dhjetor 2016 Konferencë ” Konferenca e IV Infermierore Kombetare në Specialitete. Kontributi i infermiereve ne permiresimin e shendetit te individit, familjes dhe shoqerise ”. 646
16 dhjetor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 293
16 dhjetor 2016 “Konferenca e 7-te Infermieristike ”. 923
15 dhjetor 2016 Konference ”Alerga-Pneumologjia ne raste klinike. Cfare meson nga eksperienca”. 761
13 – 16 dhjetor 2016 , Tirane/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 288
12, 13, 14, 15 dhjetor 2016/Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i varesise nga drogat" 811
12 – 14 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 507
12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016 Trajnim “Menaxhimi i dhmimbjes dhe perdorimi i opiateve”. 242
12 dhjetor 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 232
12 dhjetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 226
12 dhjetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 263
12 dhjetor 2016(ne vazhdim) , Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 148
11 dhjetor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 172
10 dhjetor 2016, Patos/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 149
10 dhjetor 2016, Vlore "Kerkimi shkencor dhe zbulimi i mundesive per nje kujdes infermieror me te mire" 568
10 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Ushqyerja e duhur ne vitet e para eshte baza e nje jete te shendeteshme ne te ardhmen “ 916
10 dhjetor 2016 Burrel/Workshop “Parandalimi dhe kontrolli i Diabetit tip 2 nga mjeku i familjes" 325
10 dhjetor 2016, “Risi te reja ne trajtimin e klasave te II-ta me ose pa ekstraksione”. 1005
10 dhjetor 2016, Tirane / Konference “Konference Kombetare e Dermatologeve dhe Venerologeve Shqiptare”. 914
10 dhjetor 2016 Gjirokaster “Konferenca IV e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 295
10 dhjetor 2016, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 164
9 dhjetor 2017 Korce “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 153
7 dhjetor 2016, Tirane/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 137
7 dhjetor 2016 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 144
6 - 9 dhjetor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 860
5 dhe 6 dhjetor 2016 Lushnje “Rregullat e ciklit te 1-re te certifikimit te personelit infermieror dhe komunikimi ne menyre individuale me QKEV ” 365
4 dhjetor 2016 , Berat / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 139
4 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 120
4 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 125
3-4 dhjetor 2016 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 116
3-4, 10-11, 17-18 dhjetor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 389
3 dhjetor 2016 , Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 137
3 dhjetor 2016 Fier, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 115
2 dhjetor 2016 Vlore , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 127
2 – 3 dhjetor 2016 Tiranë, Konference “Kongresi i 1-re i Neuroshkencave Shqiptare” 1399
1,2-5,3,6,9,10,13,14,20 dhjetor 2016 Shkoder, Durres , Tirane , Puke, Librazhd, Vlore, Berat, Peqin, Korce / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per puno 617
1 - 2 dhjetor 2016 Kolonje, Trajnim “ Crregullimet mendore “ 576
30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016,Tirane/ Trajnim” Permiresimi i njohurive, praktikave dhe qendrimeve te personelit shendetesor ne kujdesin paresor mbi elementet e shendetit riprodhues”. 722
30 nentor 2016 Elbasan /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 141
27 nentor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 192
26 nentor 2016 ,Fier / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 202
26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016 QSH Dajc dhe QSH Rrethina, “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 179
26 nentor 2016 Tirane ”Konferenca XVI Kombetare e SHOSH 2016 me titull : Zhvillimet e fundit Oftalmologjike ne vendin tone si dhe ne vendet fqinje te rajonit”. 1201
26 nentor 2016 , Lushnje / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 189
25 - 26 Nëntor 2016 Konference / Durres, “Konferenca 1re Nderkombetare Shkencore e Shkencave Profesionale”. 3440
25 – 26 nentor 2016 Lac “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 159
25 nentor 2016 Konference ”Trajtimi kirurgjikal i patologjive ne moshen pediatrike”. 136
25 nentor 2016 Vlore, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 171
24 nentor 2016 QSH Rukaj, Mat / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 247
23 nentor– 23 dhjetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 406
23 nentor – 20 dhjetor 2016 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i mjekeve specialiste poliklinika nr 3 per vitin 2016”. 368
23 nentor 2016 QSH Patos / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 146
23 nentor 2016 Tirane, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 242
22 – 25 nentor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 724
22 nentor 2016 Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 178
22 nentor 2016 Tirane, Konference ”Kanceri Kolo-Rektal”. 649
19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSH-ve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 176
19 dhe 26 nentor 2016 QSH Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 192
19 – 20 nentor 2016 Korce/ Konference Shkencore “Urtikaria dhe angioedema, risite dhe diskutimi i udherrefyesit kombetar”. 410
19 – 20 nentor 2016 “Konferenca XII Kombëtare e radiologjisë. 641
19 nentor 2016 Tirane/ Konference “Menaxhimi i hepatiteve virale: protokollet bashkekohore te diagnozes dhe mjekimit” 664
19 nentor 2016 Lushnje /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 259
19 nentor 2016 Fier /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 537
19 nentor 2016, Fier / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 279
18 dhe 19 nentor 2016 Tiranë / Konference “Konferenca e 22 Kombetare Dentare” . 1578
18 - 19 nentor 2016 Tiranë/Trajnim. “Konferenca e 6 e Shoqates Mediko Onkologjike Shqiptare ”. 1094
18 nentor 2016 Tiranë/ Takim. “Dita e ndergjegjesimit ndaj rezistences antimikriobike”. 363
18 nentor 2016, Vlore/Trajnim “Dislipidemite". 145
17 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 460
17,18,24,25 nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 154
16 - 17 Nëntor 2016, Tiranë, “Combacte Lab-Net Workshop”. 245
16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 349
15 dhe 16 nentor 2016, Tirane / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 291
14 dhe 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 939
14 – 16 nentor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 407
14 nentor 2016 Tirane / Konference “Diabeti dhe kujdesi per syte. Si te parandalojme humbjen e shikimit”. 839
13 nentor 2016 Levan, Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 180
13 nentor Levan, Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 146
12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 175
12 nentor 2016 , Fier / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 171
12 – 19 - 26 nentor 2016, Cerrik, Librazhd, Perrenjas ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 620
12 dhe 19 nentor 2016 Lis, Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 175
12 dhe 14 nentor 2016 Lushnje / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 165
12 - 13 nentor 2016 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 870
12 nentor 2016 Tirane/ Konference “Konferenca e dyte e adiktologjise dhe toksikologjise klinike te aplikuar” 820
11, 12, 13 nentor dhe 18, 19, 20 nentor 2016 Librazhd / 25, 26, 27 nentor 2016 Prrenjas, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 167
11 – 12 nentor 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 158
11 nentor Shkoder, Tirane, 12 nentor Durres, Tirane, 15 nentor Tirane, 17 nentor Elbasan, 18 nentor Lezhe, 24 nentor Korce 2016 /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 824
11 nentor 2016, Vlore / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 211
11 nentor 2016 Leksion ”OZON – Terapia Mjekesi Alternative”. 450
8 - 24 nentor 2016 Mallakaster, Patos, Strume, Fier, Clirim , Libofshe, Cakran, Lushnje, Burrel, Peshkopi, Bulqize ”Aftesimi i mjekut te familjes ne perdorimin e maskes se oksigjenit dhe lakut hemostatik”. 552
8, 10, 11, 15, 18, 19, 22, 24, 25 nentor 2016 Ballsh, Kukes, Tropoje, Burrel, Pogradec, Vlore, Elbasan, Lushnje, Kucove / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e 470
7 - 8 nentor 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i Protokolleve kombetare per kujdesin antenatal dhe postnatal” 589
6 nentor 2016 Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 211
5 – 6 nentor 2016 , Durres/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 164
5 nentor Lushnje, 6 nentor Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 185
4 nentor Vlore, 5 nentor 2016 Fier / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 242
4 dhe 5 nentor 2016 QSH Komsi / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 129
4 nentor 2016 Elbasan “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 440
2 nentor 2016 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 1043
2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 809
1 nentor 2016Tepelene, Permet, Gjirokaster, 2 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 4 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 16 nentor 2016 Bulqize, /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 286
30 tetor 2016, Sinje Berat / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 210
29 tetor 2016 Konference /Tirane ”Nefrologjia sot dhe sfidat per te ardhmen”. 938
29 tetor 2016 Fier /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 550
29 tetor 2016 Konference “Kardiologjia Inteligjente e shekullit te ri : ICT (Teknologjia e Informimit dhe komunikimit) ne trajtimin e IAM, IK, FA”. 942
29 tetor 2016 Lezhe /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 321
28 dhe 29 tetor 2016 Tiranë/Konference “Konferenca e 24 Kirurgjikale Shqiptare “ 3118
28 – 29 tetor 2016 Durres/ Konference “Up to Date ne Endokrinologji & Diabetologji ” 186
28 tetor 2016 Vlore /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 335
28 – 29 tetor 2016 Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 206
27 - 28 tetor 2016 Konference / Tirane “10-vjet UFSH ”. 1365
27 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 855
26 tetor – 28 tetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 803
23 tetor 2016 Sinje,Berat,, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 402
24 – 25 tetor 2016 Kavaje, 26 tetor Sarande, 27 tetor Delvine, 31 tetor Gramsh/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 313
23 tetor 2016 Sinje,Berat, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 389
22 tetor 2016, Tiranë “Kujdesi Infermieror ne Ulcerat Peptike ”. 780
22 - 23 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 251
21 – 22 tetor 2016 , Pogradec/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 175
21-22, 29-30 tetor 5-6, 12-13,18-19 nentor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 328
21 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 188
20 tetor dhe 21 tetor 2016, Shkoder, Lezhe “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 163
20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016 “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore” 158
19 tetor 2016 Tirane/Konference Trajnim “Dita Boterore e BIOETIKES - UNESCO “ 1796
17 -18 tetor 2016 Lushnje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 196
16 tetor 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 183
15 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 179
14,17,20,21,26,29 tetor Peshkopi, Gjirokaster, Kruje, Lac, Rreshen dhe Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 409
14 – 15 tetor 2016 Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 192
14 tetor 2016 Tiranë ” Konferenca e 16-te e Shoqates Pediatrike Shqipetare me pjesemarrje nderkombetare ”. 2622
14 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 212
13 – 15 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “3rd EUASSO Conference – Innovations and new Technologies in Surgical Oncology” 1151
13,14,15 / 20,21,22 / 27,28,29 tetor 2016 QSH Kucove Qarku Berat, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 153
12 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 235
12 tetor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 225
12 tetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 211
12 tetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 199
12 – 14 tetor 2016 Korce, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 185
12 dhe 15 tetor 2016 Kruje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 329
10, 17, 24, 31 tetor 2016 dhe 7, 14, 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 861
10, 17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 482
10 – 12 tetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 220
9 tetor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i vjeshtes bazuar ne raste klinike”. 1099
9 tetor 2016, Korce/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 148
7 – 15 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Njohurite baze mbi anestezine dhe terapine intensive” 1016
8 – 9 tetor 2016 Konference “Rregullimi natyral i fertilitetit. Vlerat Kulturore dhe sociale te nje sherbimi per personin familjen dhe jeten” 161
8-9 tetor 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 148
8 tetor 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 142
7 – 8 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit” 1067
7 tetor 2016 Vlore, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 180
5, 12, 20, 26 tetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze, me fokus sherbimin e laboratorit” 631
5, 6, 7, 10 tetor 2016 Tiranë/Durres Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 761
5 – 6 tetor 2016 Patos /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 305
5-7 tetor 2016 Konference “24th Meeting of the Balcan Clinical Laboratory Federation, BCLF 4th Albanian Annual Conference of Laboratory Medicine”. 1526
4 - 8 tetor 2016 , Durrës/Trajnim. “Trajnim te Trajnereve per vizitat ne shtepi” 810
4 tetor 2016 “Cikel Leksionesh per Qelizat Staminale” 593
3 – 22 tetor 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Ekografise Abdominale per mjeket e familjes te Kosoves” 596
2 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 393
1 , 2, 8 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 244
1 tetor 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 217
1 tetor 2016 /Seminar. “Rendesia e ushqyerjes se femijes ne 1000 mije ditet e para te lindjes”. 1219
tetor 2016 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2016 Spitali Librazhd “ 222
30 shtator 2016 Tiranë/Konference “Perdorimi Racional i Antibiotikeve” . 618
30 shtator 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 4” 1404
30 shtator 2016 , Pogradec / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 252
29 shtator – 1 tetor 2016 , Tiranë/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 826
29 - 30 shtator 2016 , Tiranë/. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 991
28 - 30 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 211
28 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 453
26,27,28,29,30 shtator dhe 1 tetor 2016 Berat, Ura Vajgurore, Skrapar, Kucove / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 412
26 dhe 28 shtator 2016 Vlore/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 402
26,27,28,29 shtator 2016 Pogradec, Korce, Devoll, Erseke / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 416
24 - 25 shtator 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1124
24 dhe 25 shtator 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 180
24 - 25 shtator 2016 Elbasan/ Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 835
24 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 167
2016 Edukim ne distance “Programi i kontrollit te infeksioneve ne Kliniken Dentare” 652
23 shtator 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 329
22 shtator – 16 dhjetor 2016 Tiranë/ Trajnim “Kursi baze i Ekografise ne Obsentrike Gjinekollogji” 556
21, 22, 23, 26, 27 shtator 2016 Fushe-Kruje, Tirane, Kavaje, Gjirokaster, Sarande “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 383
19, 20, 21,22,23,24,26,27,28,29,30 shtator 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Eko-Kardiografise per Kardiologet e rinj ” 530
19-23 shtator 2016 Peqin Elbasan / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 192
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 317
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 276
16 shtator 2016,Tirane/ Uorkshop “The Workshop and Satellite Symposia / The importance of Metabolic Screening”. 644
15, 16, 17 shtator QSH Perondi, Terpan Qarku Berat, 22, 23, 24 shtator QSH Kozare dhe QSH nr 3 Berat 29, 30, shtator , 1 tetor QSH nr 3 Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 383
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 648
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 688
15 - 17 shtator 2016, “Kongresi i Dyte Ndërkombëtar Multidisiplinar Mjekësor”. 1504
13 shtator 2016 Lezhe / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 419
14 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri 173
13- 15 shtator 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 722
13 – 14 shtator 2016 Ballsh, Lushnje /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 530
10 shtator 2016 Korce, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 734
8, 13, 14 shtator 2016 Rreshen, Shkoder, Lezhe “Ligji mbi kujdesin paliativ”. 605
8 – 9 shtator dhe 10 - 11 shtator 2016 Shkoder “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 361
8 shtator 2016 ,Leksion “Trajnim mbi kujdesin kombetar te traumes per mjeket dhe infermieret“. 564
7,8,9 shtator 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 437
6 shtator 2016, “Trajnim per personelin infermieror” 438
5, 6, 7 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 553
3 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 174
4 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 170
3 , 4, 9 shtator 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 200
2 dhe 3 shtator 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 892
1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 463
18 gusht – 15 dhjetor 2016/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 600
14 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 407
14 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 424
13 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 640
7 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 194
7 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 182
6 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 186
31 korrik 2016 Fier Shegan, Lushnje, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 444
30 korrik 2016, , Fier Shegan, Lushnje / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 432
31 korrik 2016, Fier Shegan, Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 444
30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016 Korce /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 450
28, 29, 30 korrik QSH Velabisht, Terpan Qarku Berat, 4, 5, 6 gusht QSH Kutalli, Cukalat, Poshnje 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 372
25 – 27 korrik 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 416
25 korrik 2016 Fratar, Fier / Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 523
23 korrik 2016, Vore/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 485
20 korrik 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3” 1532
19, 20, 26, 27, 28 korrik 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 630
19-20 dhe 21-22 korrik 2016 Delvine “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 540
17 korrik 2016 Korce / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 400
17 korrik 2016, Zall Herr, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 368
17 korrik 2016, Korce , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 359
17 korrik 2016 Zall Herr / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 275
16 korrik 2016, Korce/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 182
16 korrik 2016 Tirane/Konference “Symposium in Intervetional Neuroradiology” . 654
15 Korrik 2016, Vlore “Sistemi i Kontrollit te cilesise ne Shendetesi” . 977
10 korrik 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 438
9 korrik 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Dentistrine Konservative dhe Endodonti” . 702
6 – 7 korrik dhe 8 - 9 korrik 2016 Puke “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 266
5 korrik 2016, “Leksione mbi Hematologjine”. 1114
4-6 Korrik 2016, Fier “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 649
2 korrik 2016 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 194
1 dhe 2 korrik 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 216
30 qershor – 1 korrik 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 325
qershor – dhjetor 2016 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 372
30 qershor 2016 Lezhe “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 215
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 553
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 649
26 qershor – 5 nentor 2016 Trajnim “Check-up ortodontik”. 829
25 qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 177
25 qershor 2016 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1118
24 Qershor 2016 Sarande / Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 422
24 Qershor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 649
24 Qershor 2016 Trajnim online “Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik” 1162
24 Qershor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 472
25 qershor 2016, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 575
23,24,25 qershor QSH Otllak Berat, 30 qershor dhe 1, 2 korrik QSH Corovode Skrapar, 7, 8, 9 korrik QSH Ura Vajgurore Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 347
25-26 qershor 2016,Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 739
22 qershor Fier, 24 qershor Skrapar, 28 qershor Bilisht, 1 korrik Diber, 8 korrik Permet, 11 korrik Sarande dhe 19 korrik Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per 600
20 – 22 qershor 2016 Gjirokaster 23 – 25 qershor 2016 Sarande, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 496
18 qershor 2016/ Tirane /Seminar “Perditesim i njohurive ne paresor”. 1476
18 qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 506
18 qershor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i bazuar ne raste klinike”. 1010
17-18 qershor 2016, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 523
11 qershor 2016 Shkoder: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 858
11 qershor 2016/ Vlore /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 503
11 qershor 2016, Librazhd ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta”. 660
11, 18, 25 qershor 2016 Shkoder / Trajnim “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 1092
10 - 11 qershor 2016, “Reconstructive surgery of bone and soft tissue in omf region” 1132
10 qershor 2016, Konference “Menaxhimi bashkekohor i Sindromit Vertiginoz, krizes migrenoze, patologjive infektive respiratore dhe sindromit te colonit te irrituar ne praktiken e perditshme klinike te mjekut te familjes” 1489
9 qershor – 30 nentor 2016 Leksion “Menaxhimi dhe stilet e drejtimit ne shendetesi” . 969
9 qershor 2016 Tirane “Konferenca e V te Mikrobiologjise klinike: Trendi i Diagnozes Mikrobiologjike. Apikimi i teknikave te reja te bazuara ne ato klasike” . 713
8, 15, 22, 29 Qershor dhe 7, 14, 21, 27 Korrik 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 721
8 qershor 2016 Konference ”Respektimi i etiketes mjekesore dhe pergjegjesia profesionale e bluzave te bardha”. 1286
6-10 qershor, 4-8 korrik, 1-5 gusht, 5-9 shtator, 10-14 tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Trajnim ne fushen e kujdesit infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar” 759
Gjate 2016 , Tiranë/. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 644
4, 5, 11, 12, 18 qershor 2016 Fier /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 464
4 qershor, 9 qershor, 10 qershor 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 441
4 qershor 2016 Tirane “Neuropatia dhe kemba diabetike, diagnoza, trajtimi dhe parandalimi”. 559
3 – 4 qershor 2016 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 950
3 Qershor 2016 Tirane, 4 Qershor 2016 Diber/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 279
3 qershor 2016, Tirane / Konference “Si te diagnostikojme dhe trajtojme disa nga semundjet me te perhapura dermatologjike”. 1078
2 - 5 qershor 2016, “Kongresi i 10 Ballkanik i ORL” 1679
Qershor 2016 – Dhjetor 2016 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 522
2 - 10 qershor, 13 - 21 qershor, 23 qershor - 1 korrik, 4 - 12 korrik, 25 korrik – 2 gusht 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe 335
Te Premten e fundit te muajve Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Perditesimi i njohurive dhe procedurave per diagnostikimin infermieristik ne sherbimin spitalor” 553
28 – 29 maj 4 – 5 qershor 18 – 19 qershor 2016 Durrës Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 992
28 - 29 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Roli i dentistit ne identifikimin dhe raportimin e keqtrajtimeve tek femijet ” 840
28 maj 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Endodonti” . 668
28 maj 2016 Leksion ”Epilepsia dhe Sindromat Epileptike”. 540
27, 28, 29 maj 2016 Konferencë ” Konferenca e VIII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 2593
27 maj 2016, Vlore “HPV dhe parandalimi ne shendetin e gruas” . 844
27 maj 2016 Tiranë “Trajnim per Trajneret ne Fushen e Shendetesise : Zvoglimi i dhunes karshi grave dhe vajzave LBT ” . 733
Gjate 2016 , Tiranë/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 606
23-24-25 qershor 2016 QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016 QSH Corovode, SkraparTrajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 391
27 maj 2016 Lezhe, 28 maj 2016 Shkoder/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 224
27 – 29 maj 2016, “The 32nd Congress of “Fetus as a Patient” Society and the 12th Meeting of International Academy of Perinatal Medicine (IAPM)” 884
26 – 29 maj 2016 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 451
26 – 27 maj 2016, Gjirokaster “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 462
25 – 27 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 532
25 maj 2016 Tirane / Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2016 . Ju mund te kontrolloni astmen tuaj”. 551
21 maj 2016 Tirane “Konference II Nderkombetare Farmaceutike –Terapi Inovative dhe Roli i Perberesve Natyrale ne Praktiken Klinike”. 606
25 Qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 486
21 maj 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 244
20 maj 2016 ”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 1065
19 maj 2016 Mirdite “Faktoret e Riskut Kardiovaskular dhe Semundjet Iskemike te zemres”. 428
18 maj - 18 qershor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 304
Gjate 2016 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 378
Gjate 2016 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 504
16 maj – 8 qershor 2016, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 360
16 maj – 16 qershor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 308
16, 17; 18; 19 , 20; 24, 25, 26, 27; 31 maj dhe 2 e 3 qershor 2016 “Fluorizimi si njepraktike parandaluese profesionale ne Sherbimin Stomatologjik Publik”. 463
16-23 maj 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 373
15 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 703
16 maj 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 263
14 maj 2016 Korce, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 221
14 maj 2015 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite per nje diagnostikim, klinike, trajtim dhe parandalim me te mire te patologjive tek femijet e moshes pediatrike dhe volutive”. 560
18 Qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 506
Gjate 2016 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 954
13 maj dhe 27 maj 2016 Videoleksion “Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit”, “ Crregullimet e ankthit tek adoleshentet. Avantazhet e Farmakoterapise”, “Aspektet farmakoekonomike te sistemeve shendetesore , skemat dhe sistemet e cmimev 1130
11,13,18,19,20,25,26 dhe 27 maj 2016 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 521
11- 13 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 270
10 maj 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 413
8 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 255
7 maj 2016 Gjirokaster “Konferenca III e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 384
7,11,14,18,21 Maj 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjes per Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 470
7 maj 2016 Korce: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 281
7, 8, 14, 15 maj 2016 Peshkopi, Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSHve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 254
7 maj 2016 Konference “Linja guide dhe protokolle ne straight wire , nga diagnoza te rifinitura”. 320
7 maj 2016, Vlore “Mikrobiologji: koncepti i Mic dhe interpretimi i antibiogrames sipas Eucast” . 616
6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 288
6 maj 2016, Vlore “Mjekesia e laboratorit nga paraegzaminimi deri te pergjigjia e analizave” . 996
23 Qershor - 1 Korrik 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 411
4 maj 2016 “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik me teme (Indikatoret shendetesor si nje instrument i rendesishem per fuqizimin e sistemit te informacionit shendetesor ne Rajonin e Europes)”. 1280
2 – 4 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1360
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 454
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 686
28 – 29 prill 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 193
25 prill – 16 qershor 2016 Korce, 26 prill – 16 qershor 2016 Pogradec, 27 prill – 16 qershor 2016 Bilisht “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe riprodhues” 472
24 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 442
23 prill 2016 , Korce / Uorkshop“Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 440
23 -24 prill 2016 Tirane Konference “Konferenca Risive ne Farmaceutike”. 433
23 Prill dhe 30 Prill 2016 Korce dhe Gjirokaster/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 218
23 prill 2016 “Konferenca shkencore e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise me teme Kujdesi Shendetesor ne Obstetrike-Gjinekologji”. 1105
22-23 prill 2016 Tiranë/Konference “2-nd Annual Conference of Trauma “. 1481
21 prill 2016 Leksion ”Alergo-Pneumologjia, Prezantim me raste klinike”. 1337
19 – 20 prill 2016 & Periodikisht “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 983
19 – 20 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 189
16 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 200
15 – 17 prill 2016, Vlorë (Selenicë)."Praktikat e kujdesjeve Infermierore. Cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas". 773
15 – 17 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 189
15 – 16 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 184
15 prill 2016 Durres, 22 prill 2016 Shkoder “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 228
15 – 16 prill 2016 Tirane “ Konferenca e 12-te Stomatologjike”. 1582
14 prill – 14 korrik 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 1161
13 prill,25 prill,26 prill 2016 Elbasan, Shkoder,Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 434
13 prill 2016 Konference “Cilesia e Barnave dhe e drejta e shendetit” 935
12 – 13 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 306
10 prill 2016, Trajnim/Durres “Hypoglicemite". 342
1, 2 Korrik 2016 Trajnim “ BLS-D mbi Arre4stin Kardiak. 1047
10 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 611
9 prill 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 284
9 Prill dhe 16 Prill 2016 Elbasan dhe Fier/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 302
9 prill 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 287
8 dhe 29 prill 2016 Videoleksion “Ngjyra e lekures dhe mekanizmi i shfaqjes se njollave ”, “ Sarkoidoza”. 871
8 prill 2016 Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 357
8 - 10 prill 2016 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 3 ”. 3479
7 – 28 prill 2016 Fushe-Kruje/ Trajnim “Trajnime Infermierore per infermieret e kujdesit primar” 572
Prill – Nentor 2016 Bulqize, Lushnje, Ballsh/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 333
6 prill 2016 Tiranë, “Edukimi ne Vazhdim i Profesionisteve te Shendetit ne lidhje me Profilaksine dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale” 611
4 prill - 16 maj 2016 / Trajnim “Pakete me 10 trajnime per problematika te shpeshta ne kujdes primar” 1124
3 prill 2016, Trajnim/Korce “Hypoglicemite". 247
3 prill 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 244
2 prill 2016 Korce /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 443
2 prill 2016 Durres / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 446
1 – 3 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 439
1 prill 2016 Berat, 8 prill 2016 Korce “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 548
1, 2 prill 2016 Trajnim “Kurs Perfeksionimi ne Urgjence dhe Nderlikime mjekesore ne Stomatologji” 734
07-08-09 Korrik 2016 Ura Vajgurore Berat /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 783
31 mars – 1 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 517
30 mars – dhjetor 2016 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet me insult cerebral duke respektuar protokollet e kujdesit . Parandalimi i infeksioneve spitalore” 100
29 - 30 mars 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 412
28 mars - 28 prill 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 826
26 mars 2016 Berat / “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 270
26 - 27 mars 2016 Tirane Konference: “Konferenca e 2te Zhvillimi i Inteligjences Emocionale tek Profesionistet e Kujdesit shendetesor”. 913
26 mars 2016, Fier / Trajnim “Hypoglicemite". 468
26 mars 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 299
26 mars 2016, Korce/ Trajnim “Hypoglicemite". 455
25-27 mars 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 514
25,26,27/03/16; 22,23,24/04/16; 20,21/05/16 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE ORTODONCI”. 726
21 mars - 21 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 771
21 – 25 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 324
20 mars 2016 Gjirokaster “Konferenca e Infermierise per Rrethin Gjirokaster” . 350
19 – 20 mars 2016 Shkoder “CounterStrain and de Jarnette – Teknika te aplikuara” , 600
19 mars 2016, Tirane Trajnim “Dislipidemite". 686
19 mars 2016 Tiranë Konferenca “Dita Boterore e Shendetit Oral 2” . 843
19 mars 2016 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 1066
18, 19 mars 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 759
18 mars 2016 , Tirane Konference / “Nutrition and Chronic Diseases and Risk Factors” 1346
18 mars 2016, “Nga Ortodoncia interceptive ne Tekniken Straight-Wire”. 871
16 mars 2016 Vlore, 18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 540
15 – 19 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 283
Gjate 2016 - 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet pediaterve te familjes se QSH nr 1 Fier lidhur me “Infeksionet e rrugeve te siperme respiratore (Rinit, Faringit, Laringit, Bronkit, Otit) te grupmoshat pediatrike” 293
Gjate 2016 , Tiranë/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1127
15 mars 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 538
12 , 19, 26 mars 2016 QSH Dajc, “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 511
12 mars 2016 Shkoder Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 713
12 mars 2016 Tiranë/ “Konferenca e Dyte Kombetare e SHUM . Sfida vazhdon.Protokollet e trajtimit - mjet per standartizimin e kujdesit mjekesor te urgjences” 1708
11-12mars 2016, 8-9prill 2016, 29-30prill 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE KIRURGJI ORALE”. 696
11 mars 2016 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 607
11 mars 2016, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 467
11 mars 2016 Tiranë/ “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 591
7 – 11 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 638
5 mars 2016, Tiranë / “Filozofia e perparuar e Teknikes Straight-Wire”. 563
5 mars 2016 Tirane / Konference Shkencore “Riniti Alergjik-Hartimi i Udhërrrëfyesit Kombëtar”. 851
4 – 5 mars 2016, 15 – 16 prill 2016, 13 - 14 maj 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE IMPLANTOLOGJI”. 261
4 – 6 mars 2016 Kongresi i II mbarekombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes”. 949
4 mars 2016 / Elbasan, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 600
2 mars - 2 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 696
29 shkurt - 29 mars 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 707
29 Shkurt – 4 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 487
29 shkurt 2016 Elbasan/Seminar "Mposhtja fizike, mekanike dhe farmakologjike: Përfshirjet assistenciale, etike dhe deontologjike" 878
28 shkurt 2016, Korce Trajnim “Dislipidemite". 300
27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016 Kavaje /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 359
27 shkurt 2016, “Latenti dhe medikamentet". 433
27 shkurt 2016, Trajnim “Hypoglicemite". 430
27 shkurt 2016 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 760
26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016Tiranë WORKSHOP: “Ultrasound of Small Parts (Ekografia e thyroide, gjirit e skrotum” 876
26 -28 Shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Trajnim hyrës në Psikoterapinë Psikoanalitike” 832
22-26 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 726
22 shkurt 2016, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor” 369
22 shkurt - 5 mars 2016 Tiranë/ Trajnim “KURSI 2 i EKOGRAFISE PER MJEKËT OBSTETËR – GJINEKOLOGËT E RINJ” 728
22 shkurt Shkoder dhe 29 Shkurt dhe 4 Mars Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 431
20 shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Diagnoza dhe plani terapeutik i semundjes parodontale”, 2113
15-19 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 629
19, 20/02/16; 18, 19/03/16 Tirane “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 876
Gjate 2016 Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 899
Gjate 2016 /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 1310
14 shkurt 2016, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 448
13 shkurt 2016 Tirane /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1494
13 shkurt 2016, Berat "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 433
8-12 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 294
Gjate 2016 , Tiranë/. “Pemiresimi i Punes se Teknikut te Laboratorit” 1019
6 shkurt 2016 Tiranë, “Konference Kombetare” 1692
7 shkurt 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 677
5, 9, 10, 16, 17 shkurt 2016 Durrës / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 499
30 / 31 janar 2016 Shkoder, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 628
30 – 31 janar 2016 Tirane, Konference: “Kongresi Inovacioneve ne Shendetesi”. 2069
30 janar 2016, “Morse Taper, nje teknike inovative ne Implantologjine moderne”. 917
30 janar 2016 Tiranë, Konference “Sfida dhe alternativa te reja ne parandalimin dhe mjekimin e tromboembolive me antikoagulante”, 1543
30 janar 2016, Vlorë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 885
29, 30 janar 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1046
26 janar 2016 /. “Kurs nje javor Teoriko-Praktik në Protetike Fikse”. 2179
25-29 Janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 779
23 janar, 20 shkurt, 19 mars, 2016 Durrës/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 1410
20 janar 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 696
18 - 22 janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 773
16 janar 2016 “ TEKAR Terapia ne Fizioterapi”. 706
6-10 janar 2016 Peshkopi, 13-17 janar Shkoder , “Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes”. 552
16 janar 2016 Elbasan “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat“. 534
25Qershor 2016,Tirane/ Trajnim “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç” 881
16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016 Tirane “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 1375
16 janar 2016, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 492
14 janar 2016 Konference ”Diabeti Mellitus dhe nderlikimet”. 726
12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016 /Tepelene/Trajnim “Forcimi i kapaciteteve te stafit shendetesor paresor lidhur me Shendetin Seksual e Riprodhues ” 777
Janar 2015 – Qershor 2016 , / “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 744
Gjate 2016 /Trajnim. “Fuqizimi i rolit te mamive ne ofrimin e kujdesit perinatal cilesor” 763
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Hipertensionin” 260
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Fratar, Kute, Dukas, Ballsh, Aranitas lidhur me “Hipertensionin” 521
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Frakull dhe QSH Levan lidhur me “Kujdesi ne periudhen prekoncepsionale dhe pre dhe post natale per nenen dhe femijen” 289
Gjate 2016 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 379
Gjate 2016 Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 336
Gjate 2016 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Kuman per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 416
Gjate 2016 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Diabetes mellitus tipi II” 503
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Strum/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 571
Gjate 2016 Libofshë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Libofshë lidhur me “Diagnozën diferenciale të anemive hipokrome mikrocitare ” 337
Gjatë 2016, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 383
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH “Çlirim”, "Topoje-Seman" dhe "Dërmenas" lidhur me “Këshillimin e nënave lidhur me ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve 0-6 vjeç” 299
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Anemitë” 349
Gjate 2016 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2016” 384
Gjate 2016 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet inferVaksinimi i femijeve 0-14 vjec dhe problematikat ” 245
Gjate 2016 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 194
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 171
E Premte e fundit e cdo muaji 2016 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 410
Gjate 2016 Diber “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Diber per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 315
Gjate 2016 Patos/Seminar “EDUKIMI SHENDETESOR NE VAZHDIM NE QSH “THOMA RRUDHA” PATOS” 423
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Shupenz, Kraste, Bulqize, Fushe-Bulqize dhe Zerqan lidhur me "Standartizimin e pershkrimit te barnave hipolipidemike ne praktikene Mjekut te Familjes” 252
Data 3 e fillim cdo muaji 2016 Rrogozhinë Trajnim “Urgjencat Mjekesore,Hepatiti, Mingiti, Pediatri, Urgjencat Endokrine, Infarkti i Miokardit, Insuficenca kardiake, Insulti cerebral, Anemia“ 829
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Roskovec lidhur me "Rregullat e ciklit te pare te certifikimit te infermiereve” 423
Gjate 2016 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Edukimi ne vazhdim per Q.SH. Bathore” 209