Viti 2015

E enjte e fundit e cdo muaji 2015 “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve ne Perinatologji”. 493
Cdo te premte te fundit te muajit 2015, Vlore “Tematika të ndryshme të shëndetit publik me rëndësi aktuale”. 1471
E premte e fundit e cdo muaji 2015 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 1957
E merkura e fundit e cdo muaji 2015 Seminar “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Fier”. 1799
Gjate 2015 Seminar “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore Vertop Berat”. 1586
E premte e fundit e muajit 2015 “Cikël Leksionesh”. Në Proces 2794
23 dhjetor 2015, “Konferenca e 5 e Reumatologjise Shqiptare”. 1518
23 dhjetor 2015, “Konferenca e VII e dermatologeve dhe venerologeve shqiptare”. 1038
23 dhjetor 2015 Shkodër/Trajnim. “Agjentet antitrombotik ne menaxhimin e semundjeve tromboembolike: aspekte te rendesishme per tu konsideruar ne praktiken klinike”. 655
19 dhjetor 2015 Konference “Insuficenca Kardiake : Sfidat e reja te Diagnozes dhe Mjekimit”. 1194
19 dhjetor 2015 Tiranë, Konference “Terapia ne Neurologji” 866
19 dhjetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 788
19 dhjetor 2015, “All-on-4 dhe all-on-6 ne Implantologji”. 735
18 – 19 dhjetor 2015 Pogradec - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 750
16 dhe 18 dhjetor 2015, “Etika, Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 831
15 dhjetor 2015, Trajnim per Trajneret / “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Thalassaemise ”: Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdesit shendetesor paresor. 590
14 dhjetor 2015 Tirane “Antibiotikorezistenca. Diagnoza laboratorike e perdorimit te antibiotikeve” . 1276
13 dhjetor 2015 , Uorkshop “Artriti Reumatoid” 2529
12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 1414
11 dhe 12 dhjetor 2015 “Terapi Intensive, Urgjenca Mjekesore, Gjaku dhe Transfuzioni i tij” 937
11 dhjetor 2015 Tirane “Perdorimi i Medikamenteve gjate periudhes se Shtatezanise ”, “ Ndryshimet qe shkakton diabeti ne lekure ”. 830
10 dhjetor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 544
10 dhjetor Shkoder, 11 dhjetor Vlore, 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 384
10 dhjetor 2015 Tirane “Dezinfektimi i ambjenteve te kujdesit shendetesor si nje sfide dhe ejkuliber midis ekspertizes se shendetit publik dhe Inspektioriatit Shteteror Shendetesor te Qarkut Tirane” . 900
9, 10, 11 dhjetor 2015 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 517
9 dhjetor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 538
7-11 dhjetor 2015 Tirane “Vleresimi i Survejances se Gripit” . 830
6 dhjetor 2015 ”Alzhaimeri, demencat, sfidat e moshimit ne Shqiperi ”. 1384
5,6,12,13,19 Dhjetor 2015 Bulqize /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 508
5 / 6 dhjetor 2015 Durres, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 787
5 dhjetor 2015 Seminar “Supervizimi i Psikologeve dhe Punonjesve Sociale ne praktiken klinike dhe spitalore ” 613
4-6 dhjetor 2015 Tirane “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 865
4 – 5 dhjetor 2015 Elbasan - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 533
4-5 dhjetor 2015 , “Zhvillimet e reja mbi diagnozen e hereshme dhe mjekimin e pershtatshem per parandalimin e verbimit ” 908
4 dhjetor 2015 Krujë/Trajnim. “Ditet e Ushqyerjes nr 5”. 624
4 dhjetor 2015, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. Ne proces 738
1,2,3 dhjetor 2015 “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te hipertensionit arterial dhe njohurite per marrjen e kartes se shendetit ” : Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdes 719
28 - 30 nentor 2015 Vlore, “Konferenca e II Nderkombetare e FSHP : Prioritetet Strategjike te Shendetit Publik – Vlora 2015 ” 856
27 nentor 2015, “Konferenca e 10 e Sh Hematologjise”. 909
27 nentor 2015 Tiranë/ Trajnim “Llogaridhenia dhe masat efektive te antikorrupsionit ne sistemin shendetsor” 501
26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015 Trajnim: “Te dhena bashkekohore nga perdorimi i acidit Acetil Salicilik, Rivaroxabanit, dhe Drospireron/Estradiolit ne praktiken klinike”. 678
26 nentor 2015 , “Shendeti Mjedisor, Sfidat e Gjenerates se sotme” 928
25 nentor – 17 dhjetor 2015 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 636
21 -22 nentor Tirane 2015 Konference: “Konferenca per marketingun Farmaceutik”. 1089
21 Nentor 2015 Durres/ Konference “Imunodeficencat Primare. Nje sfide diagnostike dhe terapeutike.” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT . 576
21 nentor 2015 , “Konferenca Kombetare e Shoqates Shqiptare e ORL ” 1076
21 nentor 2015 , “Health Through Nutricion: Factor of nutricion and their impact on morbidity ” 999
20 – 21 nentor 2015 Tirane/Trajnim. “Helicopter Medical Passenger: Initial Training”. 610
20– 21 nentor 2015 Korce - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 655
19 nentor – 23 shkurt 2015, Elbasan "Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit /ankthit / depresionit". Ne proces 508
19 nentor 2015 Konference “Praktika me e mire mjeksore ne dobi te levizshmerise se pacienteve turiste ne rajonin e Adriatikut ne kuader te Projektit Ipa Adriatik Crodsborder 2007-2013 “ Adrihealth mobile” & Konferenca 7 Mediko-Kirurgjikale . 827
nentor 2015, Seminar"Situata aktuale ne fushen e RT, sfidat dhe prespektivat per te ardhmen". 495
18 nentor 2015 , “Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit.” 769
17 – 18 Nentor 2015, Librazhd, “Perqasje klinike mbi hipertensionin arterial ne shtatezani ”. 427
14 - 15 nentor 2015 , “Telemjekesia Nepermjet Teknologjise” 772
13-15 Nëntor 2015, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 419
13 - 14 nentor 2015 Tiranë/Konference. “Perqasje te reja ne diagnozen dhe trajtimin e semundjeve pulmonare dhe kancerit te gjirit”. 675
13 - 14 nentor 2015 Elbasan - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 451
12 – 14 nentor 2015 , “EASD Postgraduate Copurse on Clinical Diabetes and its Complications ” 816
12 nentor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 565
9 – 27 nentor 2015 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 547
9 nentor 2015 – 3 shkurt 2016 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 945
9 nentor 2015 dhe 3 shkurt 2016 Trajnim “Kursi i 1re dhe Kursi 2te i Ekografise per Kardiologet e rinj”. 568
8 nentor 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 476
7 nentor 2015 Konference “Infeksionet oportuniste dhe infeksionet te subjektet e imunokompromentuar, epidemioloigjia diagnoza, mjekimi dhe parandalimi”. 1680
6 - 7 nentor 2015 Berat - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 413
6 - 18 nentor 2015, Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 913
6 nentor dhe 27 nentor 2015, “Hapat e pare te Farmakovigjilences ne Shqiperi , Bimet mjekesore ne praktiken e perditeshme.” 1041
5 , 6 , 7 nentor 2015 Tiranë “Kongresi 4 Mbarshqipetar i Stomatologjise” . 2398
1 nentor 2015, Trajnim “Hypoglicemite". 1348
31 Tetor 2015, Konference “Koneksioni Cone-Morse, Teknikat 3D ne rigjenerimin kockor. Evidenca Shkencore dhe vleresime klinike mbi Implantologjine e se ardhmes”. 1009
31 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 614
31 tetor - 1 nentor 2015 “Konferenca 11-të Kombëtare e radiologjisë. 914
30 - 31 tetor 2015 Shkoder - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 391
30, 31 tetor 2015 Tiranë/Konference “Konferenca e 23 Kirurgjikale Shqiptare “ 2534
25 - 27 tetor 2015 Kosovë “Shkolla verore mjekesore 3”. 670
25 tetor 2015, Fier "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 355
25 – 27 tetor 2015 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 565
24 Tetor 2015, “Psikoza te Frojdi dhe te mesimet e Lakanit “te pare” ”. 710
24 tetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1071
23 tetor, 13 Nentor dhe 20 Nentor 2015 “Infeksionet te traktit te siperm respirator ”, “ Pamjaftueshmeria e zemres ”. 1205
23 – 25 tetor 2015 “ Kongresi i I Italo-Shqipetar, Patologjia orale, nga diagnoza tek trajtimi”. 1355
20 tetor 2015, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 376
19-24 tetor 2015 ” Ne sherbim te rritjes cilesore ne dentistri”. 483
17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2015, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes. Riaftesimi teorik dhe teknik per personelin mjek dhe infermier te zonave rurale per Patologjite me problematike dhe Urgjencat Pediatrike dhe Adultit”. 966
17 tetor 2015 Vlore,moduli 2. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 444
17 tetor 2015 Mirdite “Ndihma e pare, BLS- Suporti Primar Jetesor”. 495
17 tetor 2015, Trajnim “Dislipidemite". 1311
16,17,18 dhe 22,23,24 tetor 2015 Trajnim “Kursi i 1re i Ekografise per sistemin Muskulo-Skeletal”. 628
14 - 30 tetor 2015 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 583
15 tetor 2015 Leksion ”Azma Bronkiale”. 990
16 tetor 2015, Sarande "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 683
10 tetor 2015, “Bazat e Trajtimit ortodontik-kirurgjikal”. 700
10 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 751
10 tetor 2015 Kukes,. moduli 1re “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 334
09 - 10 tetor 2015 Tepelene - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 413
9-10 tetor 2015 Durrës/Trajnim. “Kongresi i 1re shqiptare i riprodhimit human dhe andrologji”. 390
8 tetor, 16 tetor dhe 30 tetor 2015 “Kortikosteroidet local, indikacionet, format, kunderindikimet dhe efektet anesore ”, “ Farmakogjenomika dhe mjekimi i personalizuar ”. 1167
8-11 tetor, 19-22 nentor 2015 dhe 21-24 janar,10-13 mars,5-8 maj 2016 “ Terapia Bihevioral Kognitive ne nivelin bazik “. 821
7 – 21 Tetor 2015 “Interpretimi i EKG ne kujdes primar”. 981
04 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 475
3 tetor 2015, Gjirokaster ,Workshop"Kujdesi Infermieror në sistemin shëndetësor dhe rëndësia e diagnozave Infermierore." 459
03, 24 tetor 07 nentor 2015 Konference ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale” 3080
2 tetor 2015 – 2 mars 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 978
1 tetor – 20 dhjetor 2015, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 345
1 tetor - 20 dhjetor 2015, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 999
Shtator - Tetor 2015, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1163
29.09.2015, Konference “Sfida te reja ne luften kunder semundjeve kardiovaskulare ne kuader te “Dites Boterore te Zemres”. Në proces 365
28 shtator - 2 tetor 2015 Trajnim, “Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore”. 472
26 shtator 2015 ”Diagnoza Diferenciale dhe trajtimi i Kisteve te Ovarit”. 763
27 shtator 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 428
25 shtator 2015 Tiranë “Metodologjia e Kerkimit Shkencor. Rregulla baze te pergatitjes se abstrakteve, shkrimit te artikujve dhe prezantimit ne powerpoint “ . 1284
25 shtator 2015 /Konference. “Konsiderata aktuale mbi ushqyerjen e femijes se vogel ”. Në proces 750
24 shtator – 22 dhjetor 2015: “Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adulte dhe adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit/ankthit/depresionit”. Në proces 738
23 shtator 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 676
19 shtator 2015, Durres , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 459
19 shtator 2015 Elbasan,. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 429
Gjate 2015 Krujë Trajnim “Edukimi në vazhdim Spitali Krujë “ 760
17 - 18 Shtator dhe Shtator - Dhjetor 2015, Korce, Elbasan, Berat, Shkoder, Gjirokaster - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 883
18 Shtator 2015 “Trajnime Stafi te Qëndra Shëndetësore ABC per periudhen Shtator 2015 - Mars 2016”. 375
17 shtator 2015 ”Kirurgjia e Gjendres Tiroide, Kaceri i Gjendres Tiroide”. 870
16 shtator 2015, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 466
16 shtator 2015, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 779
16 Shtator 2015, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 435
16 shtator 2015, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 379
14 shtator 2015, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 700
14 shtator 2015 Konference ”Endoskopia Digjestive Operative”. 783
12 shtator 2015 Konference “Takimi i II i Ortodonteve Shqiptare”. 603
12 shtator 2015 Korcë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 430
12 shtator 2015, Seminar ”Rritja dhe Zhvillimi normal i femijes dhe trajtimi ne rast patologjie”. 661
12 shtator 2015, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 894
11 shtator - 14 tetor 2015 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 550
1-3 shtator 2015, Pogradec “Kujdesi paliativ në infermieri” . 427
24-28 gusht 2015, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 485
15 gusht -15 shtator 2015,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 805
7 gusht 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 469
Gusht 2015, Librazhd , “Trajnim profesional me personelin shendetsor”. 754
28-30 korrik 2015 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 441
24-28 gusht 2015, /Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 327
21 korrik 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 740
14-15 korrik 2015 Tirane “Trajnim per Trajneret per promovimin e shendetit” . 755
13-17 korrik 2015 Tirane “Trajnim Laboratorik mbi Campylobacter dhe Salmonella, Testi ndjeshmerise se Antibiotikeve” . 632
18, 19,25,26 korrik dhe 1 gusht 2015 Devoll /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 579
10,11 korrik 2015 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1369
06-07-09-10-2015 Durrës/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. Në proces 518
9 korrik 2015 " Trajtimi Medikamentoz i Obezitetit". 437
5,6,7 dhe 8 korrik 2015 “ Diagnostikimi i crregullimeve psikologjike tek femijet “. 1411
4-5 korrik 2015, Tiranë Konferencë “Update in Internal Medicine 2015”. Në proces 1499
4 korrik 2015 Konference “Deshtimet dhe limitet ne ortodonti”. 685
4 korrik 2015 Konference “Actuality and Perspective in Cardiology for the Treatment of CAD, HF, and Severe Arrhythmia”. 1135
3-4 korrik 2015, Permet “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 583
27qershor-27 korrik 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 924
27 qershor 2015, Korce , “1. Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi. 2. Trajtimi i Diabetit, Inkretinat.” 1254
26 qershor – 30 tetor 2015: “Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adulte dhe adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit/ankthit/depresionit”. 1068
26-27 qershor 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 843
26 qershor 2015 ”Riniti alergjik dhe Kirurgjia nazale”. 1242
26 Qershor 2015 “ Simpozium Shkencor i Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise”. 843
25 qershor 2015 Tirane “Ekspozimet profesionale dhe legjislacioni shqipetar per Shendetin ne Pune” . 1039
24-25 qershor 2015 “Simpoziumi IX vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Shendeti oral ne moshen e adoleshences”. 650
24 Qershor 2015, Konference “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Neonatologjise Shqiptare”. 895
24 qershor 2015 Tirane “Trajnimi per trajtimin dhe varesine nga drogat” . 845
23–25 Qershor & 15-17 Shtator 2015 Fier “Kujdesi Perinatal – Ante dhe Post Natal” . 960
22 qershor 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1170
20 qershor 2015, Korcë "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 539
20 qershor 2015, Korcë " Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore". 544
20 qershor 2015”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 514
19-20 qershor 2015, Tepelene “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 533
19 Qershor 2015 “Motivational Interviwing – Të nxisim motivimin e pacientit për të ndryshuar sjelljen Shëndetësore- Edukim i Shëndetit Mendor”. 1047
16 qershor 2015 Konference ”Kirurgjia Urologjike per te rritur dhe femije”. 935
15 dhe 19 Qershor Tirane 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”. 497
13 qershor 2015 Korcë/ Trajnim. “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 726
13 qershor 2015 Korcë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 614
13 qershor 2015, Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 725
13 Qershor 2015 Seminar “Alternativat Bashkekohore ne trajtimin Endodontik dhe Profilaktik ne Stomatologji” 1931
13 qershor 2015 Tirane “Konferencë Ndërkombëtare Farmaceutike” -Studime Inovative ne Shkencat Mjekesore dhe farmaceutike-. 2771
12-13 qershor 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 352
10 qershor- 16 korrik Corovode, 12 qershor – 16 korrik Gramsh, 22 qershor- 30 korrik Korce, 25 qershor-30 korrik Erseke “Trajnim i mjekeve dhe infermiereve per shendetin seksual dhe ripridhues” Në Proces 745
12-14 qershor dhe 19-21 qershor 2015 “Trajnim per Ekografine Klinike me mjeket pediater te Kosoves”. 778
6-7 qershor 2015 Konferencë ” Konferenca e VII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 3632
6 – 7 qershor 2015 Shkodër “Human Taping-Moduli 1” 889
6 qershor 2015, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 612
6 Qershor 2015, “Konferenca Kombetare – Diabeti dhe Risku Kardiovaskular”. 987
6 Qershor 2015, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 513
6 Qershor 2015, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 580
5-6 Qershor 2015 Trajnim “Kirurgjia e sinusit maksilar për qëllime implantimi”. 930
5 qershor 2015 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 453
4-5 qershor 2015 Konferencë ” Mjekesia Natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkekohore”. 2237
(3-4 Qershor, 17-18 Korrik 4-5 Shtator 4-5 Dhjetor) 2015 Trajnim “Check-Up ne Ortodoncine moderne”. 830
2 Qershor 2015, Elbasan “Deshifrimi i Emocioneve ”. 1368
qershor – dhjetor 2015 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 503
30 maj 2015, Korcë , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 552
30 maj 2015, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 538
30 maj 2015 Gjirokaster “Konferenca Rajonale e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 1139
30 maj 2015 “ Varesite ndaj Drogave, Duhanit, Alkolit “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 1372
29-30 maj 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 432
29 -30 maj 2015, “Kongresi i IV Nderkombetar i Obsetrike-Gjinekologjise”. 2856
27 maj 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 551
25 dhe 26 maj 2015 TiranëTrajnim “Urgjencat Mjekësore në shërbimin parësor “ 733
24 maj 2015 “ Depresioni “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 1261
24 maj 2015 Berat, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 657
24 maj 2015 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 672
24 maj 2015 Korce, “Latenti dhe medikamentet”. 801
23 maj 2015 “ Stresi Post Traumatik “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 1318
22, 28, maj dhe 4 Qershor 2015 “Acne Vulgaris dhe trajtimi i saj ”, “ Demnencat c’jane dhe si trajtohen”. 1832
22 - 24 maj 2015, “Diagnostikimi dhe trajtimi post operator ne endodonti”. 2507
23-24 Maj, Tiranë/Trajnim.”Teknikat inovative të trajtimit miofacial” 477
22-23 maj 19-20 qershor 2015 /. “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 1469
22-23 maj 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 617
22-23 maj 2015 Tiranë (Visiting Professorship on Radiotherapy of Head and Neckcancer). 915
22 maj 2015 Tiranë/ Trajnim “Kolege ne Grup per Permiresimin e Cilesise, Qasja e Re per Edukim Mjeksor te vazhduar” 628
21-22 maj 2015 Tiranë “Konferenca e 1-rë vjetore e Shoqatës Shqipëtare të Traumës “ . 1908
18 maj 2015 /Konference. “Clinical Research in Albania. Networks and Projects in Global Context”. 918
18 maj 2015 Tiranë “Leksion Ortodonci” . 819
16 maj 2015 /Konference. “Advanced Dental Academic Days /Teknikat ekstreme te endodoncise moderne, rekuperimi vs ekstraksionit”. 1308
16 maj 2015 /Uorkshop.Pergatitja dhe mbyllja tre dimensionale e kanaleve radikolare, teknikat moderne dhe arritjet e fundit". Në proces 1457
15-18 maj 2015 “Curent Topics in Anesthesia and Intensive Care” 627
15 maj 2015 “Perdorimi i Medikamenteve gjate periudhes se Shtatezanise ”, “ Ndryshimet qe shkakton diabeti ne lekure ”. 1760
30 Qershor 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 591
15 maj 2015, Durrës "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 455
14 maj -14 Qershor 2015,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 848
14 maj 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”. 425
14 maj 2015 /Konference. “Safer Blood Transfusion”. 2361
11-15.05 .2015 dhe 25-29.05.2015, Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te Edukimit Diabetoligjik”. 802
11-15 maj 2015, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 606
9-10 maj 2015 /. “Dita Boterore e Astmes 2015 – Eshte koha te kontrolloni Astmen dhe Komorbiditetet”. 1619
8 maj 2015 “Fitoterapia e sistemit kardiovaskular ”, “ Efektet anesore te antiflamatoreve josteroide ne Traktin Renal”. 1641
8 maj 2015 Tiranë Konferenca “Te rejat ne dentistrine restorative” . 2277
7 – 9 Maj Kursi i 1re, Shtator kursi 2te, gjate tremujorit te fundit kursi 3te 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 914
4-12 maj 2015 Tiranë “Kursi IBRO mbi neuroshkencat ” 1493
12 maj 2015 Tirane “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik” . 2957
4-5 maj 2015 “ICBMS 2015”. 2106
6 maj 2015 Vlore “Efikasiteti i jonoforezes me deksametazone per trajtimin e Artritit Temporo mandibular”, “ Anemia ferrodeficitare dhe roli Helikobakter pylorit ne shkallen e saj ne disa paciente prane Spitalit Rajonal Vlore”. 1576
Maj 2015 “Leksione” Në Proces 2351
1 mars - 30 maj 2015, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 1075
1 Mars – 30 Maj 2015, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 1070
30 prill – 30 maj 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 1139
30 prill, 7 maj, 29 maj, 5 Qershor, Vlorë, Durrës,Shkodër, Pogradec “Patologjitë Infektive Respiratore, ORL, Gastro-Intestinale, në Sherbimin Parësor. Ndikimi në cilesinë e jetës dhe mënyrat e menaxhimit të tyre”. 1633
27-30 Prill 2015, Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 850
27 dhe 29 Prill 2015 “Njohuri bazë mbi Klasifikimin Ndërkombëtar të Funksionimit dhe Aftësise së kufizuar të OBSH; Kriteret, Procedurat dhe Instrumentët e rinj të Percaktimit të Aftësisë së kufizuar në Shqipëri”. 1207
29 prill 2015, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 1419
27 prill 2015 Seminar ”Tumoret e Pankreasit”. 2212
25, 26 prill dhe 2, 3,9 maj 2015 Korcë /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 2022
24 prill 2015 Gjirokastër “Terapite per trajtimin e spondyloartritit, Cfare, Kur, Per ke?, Menaxhimi i Dhimbjes” Niveli i ferritinemise si indikstro i hershem ne anemite nga mungesa e hekurit”. 1360
24- 25 prill 2015, “Konferenca Ndërkombëtar i Mjekësisë Multidisiplinare”. 4343
29/05/15, 26/06/15, 25/09/15, 28/10/15, 20/11/15 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2015” 1095
21, 22, 23 Prill 2015 Tiranë, Fier, Durrës “Takim pune me personelin shëndetsor me temë : Vaksina të sigurta për të mbrojtur fëmijët tanë”. 1833
18 – 19 prill 2015 “Human Taping-Niveli 2, Ekstremitetet e poshtme” 1274
18 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1687
17 prill 2015 Tiranë “Produktet me origjine bimore midis te dhenave shkencore dhe perdorimit empirik”, “Ushqimi i shëndetshëm faktor i rëndësishëm për mirëqënien dhe shëndetin e njeriut”. 1620
16 prill 2015 Seminar ”Alergjia dhe Polipoza Nazale”. 1695
14 -15 prill 2015, Shkodër “Terapia Manuale Miofashiale ”. 1678
14-18 prill 2015, Korcë /Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1045
13 prill 2015, Durrës "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 969
10 - 12 prill 2015 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 2 ”. 3850
10 prill 2015, Tiranë “Integratorët Alimentar dhe Nutraceutik: Njohuri të përgjithshme dhe aplikimet specifike të tyre”. 2509
4 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1265
3 – 4 prill 2015, ELBASAN “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1359
2 dhe 20 Prill 2015 Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1865
29 mars 2015 Vlorë Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1641
28 mars 2015 Elbasan, Peqin, Librazhd . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1186
28 mars 2015 Vlorë /Konference. “Rëndësia e ushqyerjes në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijës në vitin e parë të jetës dhe moshën evolutive. Problemet që hasim në praktikën e përditshme mjeksore”. 1389
28 mars 2015 Fier Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1295
27 – 28 mars 2015, “Leksioni avancuar ne endodonti”. 1383
Mars, Prill, Maj 2015 / Shkodër&Lezhë, Korcë, Fier, Vlorë, Elbasan, Tiranë “Përditësim mbi zhvillimet e fundit te udhezueseve nderkombetare te trajtimit te Semundjes Pulmonare Obstruktive kronike dhe Diabetit Tip 2” . Në Proces 1243
27/28 mars 2015 Tirane “Konference Shkencore Stomatologjike”. 1786
27 mars 2015, Shkodër, Leksion “Veprimtaria shkencore dhe didaktike e farmacistëve në Shkodër që nga fillimet deri ne vitin 2012” “Mjekësia dhe farmacia tradicionale pellazge – ilire dhe periudhat Dodonë, Asklep, Pirro dhe Gent” “Përdorimi i medikamentev 1260
26 mars - 8 maj 2015 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 1599
26 mars - 8 maj 2015 Pezë,Tiranë ”Instruktor për urgjencat paraspitalore”. 1365
25 mars 2015 Dhjetor 2014 /Kukës. “Seminar Mjekësor”. 1169
25 mars, 31 mars dhe 3 prill 2015, Durres , Elbasan , Lushnje “Produktet me origjine bimore midis te dhenave shkencore dhe perdorimit empirik”, “Ushqimi i shëndetshëm faktor i rëndësishëm për mirëqënien dhe shëndetin e njeriut”. Në proces 1283
23,24 mars 14 prill 2015 Lezhë, Rrëshen “Edukimi Terapeutik mbi Kujdesin Paliativ ”. 666
21 – 22 mars 2015 “Human Taping-Moduli 1” 895
21 mars 2015 Seminar “Infeksionet nozokomiale në kabinetin dentar” 1597
21 mars 2015 Vlorë, “Konferenca e parë Stomatologjike REALD”. 1797
21 mars 2015 /Leksion. “Leksion 1-ditor për Menaxhimin Dentar nga Howard Farran”. Në proces 1194
21 mars 2015”Konferenca e IV Kombëtare e Gastroenterohepatologjisë” 1399
20,21,22 Mars 2015 Trajnim “Kurs Formimi mbi Hidrokineziterapine” 1330
20-21 mars 2015 Durrës/Trajnim. “Teknikat e histerektomisë dhe modernizimi i tyre. Kirurgjia dyshemesë pelvike, mesh anterior, posterior, sling”. 1955
20 – 21 mars 2015,Gjirokastër “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1288
20 mars 2015 Tiranë Konferenca “Dita e Shendetit Oral 2015” . 2283
19 dhe 26 mars 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”. 1267
19-20-21 mars 2015, “Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza”. 1475
14 mars 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1784
13 – 14 mars 2015, Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” . 471
12 – 14 Mars 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 2323
12 mars 2015 Rrëshen “Trauma Skelektike ”. Në proces 1208
10,17,24 mars 2015 “Si të ndihmojmë duhanpirësit si të lënë duhanin”. 6210
9 mars 2015, Elbasan “Diabeti mellitus dhe komplikacionet afatgjata ”. 659
6 – 7 mars 2015, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” . 889
7,8,14,15,28,29 mars 2015 “ Psikologu në institucion “ . 1438
7 mars 2015, Elbasan "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 968
6 mars 2015 /Trajnim. “Kurs Teoriko-Praktik në Implantoprotezë”. Në proces 1155
6 mars 2015, Elbasan “Roli i operatorëve shëndetësor në shërbimin ndaj viktimave të dhunës seksuale ”. 1217
5 mars – 5 prill 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 1125
5 mars 2015 “Parandalimi, diagnostikimi i hershem i kancerit te gjirit ”. Në proces 668
3 mars – 11 prill 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”. 1214
2-10 mars 2015 ” Ne sherbim te rritjes cilesore ne dentistri”. Në Proces 768
1 mars 2015, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1185
Gjatë muajit Mars 2015. “Trajnimi online mbi Paketën e Kontrollit Mjekesor Bazë për shtetasit e grup”.moshës 40-60 vjeç 1487
28 shkurt 2015 Shkodër . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 986
28 Shkurt 2015 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 1066
26 shkurt 2015 /Workshop. “Ditet e Ushqyerjes nr.4”. Në proces 837
25 Shkurt 2015 Pogradec/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 626
25 shkurt 2015 Trajnim “Edukimi në vazhdim i profesionistëve të shëndetit në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1643
23 shkurt 2015, Elbasan “Këshillimi dhe Komunikimi ”. 809
23 shkurt - 23 mars 2015 “Antiagregantët dhe Antikoagulantët “ 1621
21 Shkurt 2015 Tiranë, Seminar “Aspektet shëndetësore dhe mirqënia e individëve me sindromën Down”. Në Proces 1676
19 shkurt 2015 Konference”Kirurgjia e Gjëndrës Tiroide. Kanceri i Gjëndrës Tiroide”. 2005
16,17 shkurt 2015 Tiranë, 25,26 shkurt 2015 Durrës, 20,28 shkurt 2015 Elbasan /Trajnim. “Protokollet Klinike sipas OBSH dhe MSH”. 1107
13 shkurt 2015 Tiranë Konferencë “Reagimi i organizmit ndaj ushqimeve baze. Faktoret nutricional shperthyes ne moshen pediatrike dhe sindromi autik” 1561
12 shkurt 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 534
9,13,20,27 shkurt 2015 Fier, Vlorë, Shkodër, Lezhë Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 1759
7 shkurt 2015 Leksion ”Patologjitë Degjenerative. Proteza e Ankës dhe Gjurit”. 1331
6-8 Shkurt 2015 Workshop “Analiza Transaksion “. 1562
6 shkurt 2015 “Ceshtje te ndryshme klinike online ”. Në Proces 1658
3 shkurt 2015 RrogozhinëTrajnim “Edukimi në vazhdim për stafin e QSH Rrogozhinë “ Në proces 1487
31 Janar 2015 Leksion ”Endometrioza. Diagnoza dhe Trajtimi”. Në Proces 839
30 Janar 2015 Konferencë “Sfidat e Mjeksisë së Urgjencës në Shqipëri”. 1419
30 Janar 2015 “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1037
27 janar 2015, Elbasan “Sëmundja e Shkaktuar nga virusi EBOLA “ Stuhia e Përsosur ”. 1594
26 janar 2015 Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 1482
24 Janar 2015 / Konference. “Konferenca e 7 e Implantozës-Memoriali i 1 Viktor Shehu”. 1173
24, 25, 31 janar dhe 1 dhe 7 shkurt 2015 Ballsh /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1304
23 Janar – 22 Maj 2015 “Trajnime Stafi Qëndra Shëndetësore ABC”. 2648
20-24 Janar 2015 Has /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1360
20-24 Janar 2015 dhe 26-29 Janar 2015 Pukë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1241
19-23 Janar 2015, Korce Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1331
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Lezhë, Lac/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1104
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Dibër, Burrel/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1122
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Tepelenë, Përmet, Këlcyrë, Gjirokastër/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 832
12-16 Janar 2015 Lushnjë 2015, /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1111
12-16 Janar 2015 Fier 2015, /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1155
Janar - Qershor 2015 Tiranë “Edukimi ne Vazhim per Sherbimin e Neurokirurgjise QSUT” 729
Janar- Qershor 2015, cdo të martë, Trajnim “Takimi i së martës për vitin 2015”. Në Proces 539
Janar – Prill 2015 “Mbikqyrja epidemologjike e semundjeve infektive dhe efektet anesore: vaksinat dhe strategjite e vaksinave”. 1992
Gjatë 2015, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 1444