slogan7-al

Viti 2014

Nëntor, Dhjetor 2014 Durrës, Lezhë, Shkodër dhe Janar, Shkurt 2015 Fier, Vlore, Berat, Korcë, Elbasan/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 2336
26,27,29,30 Dhjetor 2014,Skrapar,Corovode /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2379
26,27,29,30 Dhjetor 2014 Kukes /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2402
26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-16 Janar 2015, Shkoder, Malesi e madhe /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2162
26 Dhjetor 2014 /Konference. “Perzgjedhja e Antipsikotikeve ne protokollet e Trajtimit”. 1171
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar 2015, Vlore /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1975
24 Dhjetor 2014, Workshop “International Hypospadias Workshop Live Surgeries with Prof. Ahmet Hadidi”. 2076
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar Fier 2015, Mallakaster 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1114
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1662
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1447
23 Dhjetor 2014 “Konfereca 4 e Reumatologjisë Shqiptare” 858
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1883
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1552
20-21 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “Mjekësia e Emergjencës”. 2782
20 Dhjetor 2014 “Konferenca per kerkimin shkencor ne Shendetesi”. 2833
20 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1437
20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”. 3014
20 Dhjetor 2014 “Implementimi i Udherrefyesve te rinj te ESC.: 2014 ESC/ESA”. 764
19 Dhjetor 2014 “Konferenca e Dhjetorit Pneumologji”. 2037
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1180
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1291
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1269
19 Dhjetor 2014 “Dhimja e Gjoksit dhe Menaxhimi i saj ne Urgjence”. 1919
19 Dhjetor 2014 Durrës ” Konferenca e VI infermieristike”. 1351
18 Dhjetor 2014 /Trajnim online. “Sindromi Diarreik shumë i hasur nga mjekët dhe shpeshherë i keqtrajtuar”. 613
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Paskuqan, Baldushk,Zallbastar,Zallherr. /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 446
15-19, 22-27 Dhjetor 2014,QSH nga komunat Berat,Qsh qytetit Berat, Qsh Kucove /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1078
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Dajt, Selitë, Shëngjergj, Shkozë, Sauk, Q. Studenti, Bërzhitë, Petrelë, Farkë, Krrabë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1383
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Durrës, Kavajë, Krujë, Fush-Krujë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 451
13 Dhjetor 2014 Tiranë . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 846
Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1132
13 dhjetor 2014, Elbasan Trajnim “ BLS-D ”. 1307
12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social" 1451
12-13 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “ Crregullimet e Humorit ”. 1215
12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 1293
12 dhjetor 2014, Elbasan “Menaxhimi i të sëmurit terminal dhe dinamika e fundit të jetës ”. Në proces 1240
12 Dhjetor 2014 “Kursi i Edukimit ne Vazhdim i CEEA-ESA” 847
12 Dhjetor 2014, “Konferenca Shkencore Ndërkombëtare mbi Kirurgjinë rikonstruktive të fytyrës” 2683
11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN. 1619
9 - 27 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 621
9 - 20 Dhjetor 2014 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 572
9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 554
9 - 27 Dhjetor - 2014 Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit” 618
9-12 Dhjetor ,15-19 dhe 22-26 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 816
9-12 Dhjetor dhe 15-19 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 778
9 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 743
8 Dhjetor 2014 /Workshop. “Kurs i avancuar i Elektrokardiogramës në Ambjentin e Urgjencës”. 727
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 629
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 779
8 Dhjetor 2014 ” Në shërbim te rritjes cilësore në dentistri”. 1392
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 553
6,7,13,14,20 Dhjetor 2014 Durrës /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1760
6-7 Dhjetor 2014, “Human Taping-Moduli 1” 2262
6 Dhjetor 2014 Seminar ”Deformimet Dento-Skeletike”. 2247
5 Dhjetor, ONLINE Dëmtimet në punë, parandalimi pas ekspozimit në personelin shëndetësor, 911
5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS. 603
5 Dhjetor 2014 Vlorë ” Trajnim mbi disa Patologji Baze Në Kujdesin Shëndetësor Parësor”. 1268
5,6,7 Dhjetor 2014 Trajnim “Efekti Biologjik i Kurimit” 1286
4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar” 2355
4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“. 1311
4 dhjetor 2014 “Shëndeti mendor në Shqipëri ”. 2367
3-6 Dhjetor dhe 9-13 Dhjetor 2014 dhe 9-13 Dhjetor Tiranë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 483
2 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1395
1 – 5 dhe 9-12 Dhjetor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 865
1 – 4, 2-5, 8-12 Dhjetor 2014 Tiranë /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 950
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne Menaxhimin e integruar te shendetit ; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve te informacionit ne Shendet Publik.” platforma trajnimit : www.srcit.org 2087
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.”platforma trajnimit : www.srcit.org 995
1 Dhjetor 2014 Konferencë ” Të rejat shkencore në fushat e aplikuara FSHMT”. 1527
Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1644
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1827
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1637
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1376
25 Nëntor 2014, Trajnim “Trajnim online për profesionistët e farmacisë .” 1691
24 – 27 Nëntor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 547
24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”, 1029
24 nëntor - 19 dhjetor 2014. Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes. 1846
24 Nëntor - 8 Dhjetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore ” . 701
Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë 2129
23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit” 892
22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1492
21-22 nëntor 2014 Konferenca e 20-t ë Kombëtare Dentare. 2063
21 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Zhvillimet bashkëkohore mbi diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të syve. NE PROCES 2162
21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”. 2051
21 Nentor - 08 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1088
20 Nëntor, Kruje/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1160
19-25 dhe 22- 27 Nëntor Lushnjë, 20- 26 Nëntor Divjakë-Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 1661
19 Nëntor 2014 Dita botërore e SPOK. 1. Azhornim me të rejat e GOLD 2014. 2. Astma & COPD overlap syndrom. 3. Provat respiratore funksionale. 4. Spirometria . 5 Ndikimi pirjes duhanit dhe ndotjes ne sëmundjen e SPOK-t . 1837
17 Nëntor - 6 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 951
17-20 Nëntor 2014 Pogradec. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1349
17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES” 1507
16,17 Nëntor 2014 “Psiko Trauma – Raste të vecanta “ . 1839
16 Nëntor 2014 Trajnim “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 1839
16 Nëntor 2014 Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1705
15 Nëntor 2014 “Kanceri kolorektal: Pikëpamje të reja të diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit: Cili ështe vëndi yne...” 1925
24 Nëntor, Trajnim “Aftësitë komunikuese në kujdesin shëndetësor parësor” 1274
15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 992
14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare. 3886
13 Nëntor 2014, “Leksione të hapura për Diabetin”. 2137
12-17 Nëntor 2014 Pogradec, Erseke/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1370
12,13,14,15,16 Nëntor, Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 1354
11 nëntor 2014 Durrës. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1078
8,9,15,16,23 nëntor Fier/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1311
8 Nëntor, Tiranë/Konferencë. New challenge in Interventional Cardiology, Cardiac Surgery and Electrophysiology. 2156
7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014. 1250
7 Nëntor 2014, Seminar: “Ndërhyrja e hershme në skizofreni”. 1527
6 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1493
4,5,6,7,8,15 Nëntor 2014 “Leksione Nëntor 2014 “ 1929
3 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Dhimbja e gjoksit dhe diagnoza diferenciale. 1331
3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 1132
2 nëntor 2014 Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1234
2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1043
1-2 Nentor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” NE PROCES 1390
31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” 1010
1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 1203
1-31 Nëntor, Tiranë/ Trajnim në distancë “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” Platforma e zhvillimit te trainimit 950
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Infeksionet e rrugëve te sipërme respiratore. 1127
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: “Ndryshimet në gjakun periferik në praktikën ambulatore”. 1318
1 nëntor 2014 Konferenca 10-të Kombëtare e radiologjisë. Në Proces 954
1 -31 Nëntor 2014, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” Platforma e zhvillimit te trainimit Online: www.srcit.org 880
31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci" 2033
31 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 22-të Kirurgjikale Shqiptare. 3180
30-31 Tetor, Pukë / Ekzaminimi klinik i gjirit 969
30 Tetor 2014 Pediatria nëpërmjet imazheve. 10 Figura për 10 Mesazhe . 810
30 Tetor 2014 “Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe Teknologjitë e Reja”. 1750
28 tetor - 1 nëntor 2014 Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore. 909
28 Tetor-1 Nëntor 2014 Elbasan/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1485
27 Tetor, Elbasan/Trajnim. Elementet bazë të EKG-së klinike. 1535
25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1046
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Kirurgjia Onkoplastike e Gjirit (kurs interaktiv me kirurgji live)_dhe kirurgjia gjinekologjikeendoskopike dhe teknikat e riprodhimit te asistuar (Kirurgji Live) . NE PROCES 1718
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Risi në Oftamologji II. 3041
24-26 Tetor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 1219
24 – 26 tetor 2014 First International Congress of “Care during Pregnancy and Childbirth”. 1071
24 Tetor 2014 Konferenca e Kancerit të Gjirit. 1253
24,25,26.10 - 1,2.11.2014 ,Trajnim. Menaxhimi i integruar i shëndetit në popullatë me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i sëmundjeve spitalore dhe diabeti. NE PROCES 1927
Tetor, Edukim në Distancë. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 1429
Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1341
Tetor, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1229
Tetor, Edukim në Distance "Vitaminat". 1389
Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1593
24 Tetor, Tiranë/Uorkshop. Anestezia Trunkale dhe Plexiale. 1539
23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza” 895
23 tetor 2014 “Kujdesi për moshën e tretë”, “Parimet e përdorimit të antibiotikëve”, “Bronkoektazia, terapia, gabimet në trajtim” 1670
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 661
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Shendeti Mendor” . 727
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 708
18 tetor 2014 Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”. Në Proces 1141
21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”. 1413
18 Tetor, Gjirokastër/Konferencë . Konferenca rajonale e shëndetit publik. 1537
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Të dhëna të reja mbi qëndrimin terapeutik për kancerin e tiroides. 2384
18 Tetor 2014 Durrës/Konferencë. Konferenca e VI Mediko-Kirurgjikale. 1110
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Nervous System Diseases and Treatment Modalities. 1367
17 Tetor, Korfuz/Seminar. Çrregullimet gastrointestinale te fëmijët. Klinika, parandalimi dhe trajtimi i tyre në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit. NE PROCES 1208
16 Tetor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2341
15 Tetor , Edukim në Distance “ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm ” . 1177
15 Tetor , Edukim në Distance "Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor" 1539
15 Tetor , Edukim në Distance "Vitaminat". 638
14 Tetor, Tiranë/Seminar. Ekografia në urgjence dhe Ekografia Torakale. NE PROCES 2637
13 Tetor, Durrës/Trajnim. Për një shëndet publik më të mirë. 2128
12 Tetor Tiranë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1099
11 Tetor, Tiranë /Seminar. A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 759
11 Tetor, Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 2315
10 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e XIII Kombëtare e Shoqatës Anestezi-Reanimacionit. 1726
7 Tetor, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1926
6 Tetor, Burrel/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 871
5 Tetor, Tiranë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 563
4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë. 499
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Emergjencat civile dhe ndihma e parë. NE PROCES 656
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1502
3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 1511
2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 1494
2 Tetor Tiranë/Seminar. Ekokardiografia Transezofagale. 1482
1 Tetor, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 832
Tetor, Tiranë/Trajnim. Takimi i së martës. 1030
30 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 484
30 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 496
29 Shtator, Delvinë/Trajnim. Shëndeti seksual dhe riprodhues. 702
27 Shtator,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 2257
27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 967
27 Tetor, Devoll/Trajnim në vendin e punës. Sistemi Vaksinator në Devoll. 1525
27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik. 2359
27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative. 909
27 Shtator, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi i 11-të i Javës Urologjike në Shqipëri. 2097
26 Shtator Ersekë/Leksione. Mbi sëmundjet dhe problemet shëndetësore më të shpeshta në zonën e Kolonjës. NE PROCES 833
26 Nëntor, Lezhë/Trajnim. Patologjitë më të shpeshta gjinekologjike në shërbimin parësor. NE PROCES 1732
25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor. 1359
25 Shtator, Edukim në distancë. Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 2600
25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike. 769
24 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 2011
24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 1142
22 Shtator, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1621
22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1062
20 Shtator, Edukim në distancë. "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" 2198
19 Shtator, Prizren/Konferencë. Konferenca II-të Ndërkombëtare “Zhvillimet bashkëkohore në farmaci”. 2485
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1949
17 Shtator, Trajnim. Edukimi ne vazhdim i Njesise se Kontrollit te Infeksioneve Nozokomiale. 1754
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1843
12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit. 4693
15 Shtator, Tiranë/Trajnim. Interpretimi i EKG-së në kujdesin primar. 1837
11 Shtator, Tiranë/Trajnim. Sistemi i financimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, analiza e kostove dhe DRG-të. 3729
9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore. 826
8-26 Shtator Tiranë/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. NE PROCES 1385
3 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3315
1 Shtator, Tiranë/Trajnim për mjekët e familjes në Spitalin Hygeia. 5473
1 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3209
Gusht , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1874
Tiranë/Trajnime te edukimit në vazhdim për stafin e QSH ABC. 1313
Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2212
Gusht , Edukim në Distance "Vitaminat". 1717
29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 2697
25 Gusht, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 687
23 Korrik Ballsh/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 746
21 Korrik Tiranë/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. NE PROCES 2442
16 Korrik, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2210
16 Korrik Çorovodë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 663
15 Korrik, Sarandë/Seminar “Mbrojtja e shëndetit dhe zhvillimit të fëmijës është e ardhmja jonë" 1567
9 Korrik Bilisht/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 593
7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale. 968
5 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 983
4 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 987
2 Korrik Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 594
1 Korrik , Tiranë/Trajnim. Menaxhimi i Institucioneve të sistemit shëndetësor. Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të vendeve ballkanike. 1401
28 Qershor, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. (Moduli i dytë). 1502
Rrëshen, Mirditë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Mirditë. 1663
28 Qershor,Tiranë/Trajnim “Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz” 1670
28 Qershor, Vlorë/Trajnim. NT Screening gjatë tremujorit të parë. Kursi teorik e praktik spias protokollit të FMF gjermane dhe Ian Donald School. 629
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSUT Neurokirurgjia, për vitin 2014. 1111
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. 1740
27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri. 1697
27 Qershor, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi VIII vjetor i shërbimit stomatologjik publik “Aspekte të stomatologjisë klinike” . 749
26 Qershor Lushnje/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 565
26 Qershor, Librazhd/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 999
26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet. 583
25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus” 1076
25 Qershor Lezhë/Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1278
24 Qershor, Rrëshen/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, panoramë e përgjithshme e situatës së kancerit në Shqipëri, parandalimi. 570
Qershor Tiranë /Seminar, A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 1606
23 Qershor Tiranë/Konferencë. Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik. 802
22 Qershor, Durrës/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 656
21 Qershor, Shkodër. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 912
21 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 782
21 Qershor - 5 Korrik, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 759
21 Qershor ,Kukës. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Kukës. 743
21 Qershor Tiranë/Konferencë. Sëmundjet bileopankreatike dhe endoskopia digjestive. 1354
20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry. 1037
20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci. 1156
20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 696
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Nga trajtimi manual i kolonës vertebrale tek riekuilibrimi postural global. 690
20 Qershor, Ura Vajgurore/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 575
20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik. 995
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Standardet maksimale në menaxhimin, shërbimin. 726
20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 965
19 Qershor, Lushnje/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 613
20 Qershor, Tiranë/Leksion. Antiagregantët dhe antikoagulantët në trajtimin e sëmundjeve trombolitike: statusi aktual dhe trendet e së ardhmes. Tumoret e lëkurës , parandalimi, trajtimi. 865
19 Qershor Tiranë/Konferencë. Nutrition and non communicable diseases. 736
19 Qershor, Kukës/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 535
16 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 508
16 Qershor Tiranë/Trajnim. Trajnim për Kujdesin Efektiv Perinatal. 632
16 Qershor Lezhë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 561
14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik. 659
13 Qershor, Tiranë/Leksion. Infeksionet në gratë shtatzëna dhe studim mbi burimet njerëzore në shëndetësi në Shqipëri. Shpërndarja, problematikat tendencat në të ardhmen. 927
13 Qershor, Pogradec/Konferencë. Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore. 511
12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 511
11 Qershor - 15 Korrik, Tiranë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 708
9 Qershor Elbasan/Trajnim. Komunikimi me pacientët dhe midis nesh. 763
7 Qershor, Tiranë/Konferencë. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. 931
7 Qershor, Durrës/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 695
7 Qershor Tiranë/Trajnim. Praktikat më të mira të flebotomis. 1124
6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 634
6 Qershor, Gjirokastër/Seminar. Melanoma, parandalimi trajtimi. 644
6 Qershor Tiranë/Konferencë. Cancer prevention, challenges and oportunities. 536
6 Qershor, Tiranë/Konferenca e IV Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Mikrobiologjisë Klinike. 1475
5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 1010
5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik. 655
4 Qershor, Tiranë/Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit. 621
4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 548
3 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 546
2 Qershor, Peqin/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 638
2 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 610
1 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 834
31 Maj, Durrës/Konferencë. Menaxhimi perioperator në obstetri-gjinekologji. 827
31 Maj, Vlorë. Epidemiologjia e sëmundjeve renale kronike. 743
31 Maj, Tiranë/Workshop. Dëmtimi i medullës spinale: një sfidë e shumëanshme për një patologji komplekse. 1194
31 Maj, Tiranë/Seminar. Antibiotiko-Rezistenca në shëndetin publik. 1119
31 Maj - 14 Qershor, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të gjirit" 716
30-31 Maj, Elbasan/Konferenca e VI Mjeksore Ndërkombëtare në Specialitete. 1749
30 Maj, Fier/Konferencë. Simpoziumi i parë shkencor i departamentit të infermierisë. 815
31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional. 1338
29 Maj-23 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 509
29 Maj, Fier/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksise moderne 623
29 Maj, Kavajë/Seminar. Oftalmologjia pediatrike. 672
25 Maj,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 823
24 Maj, Korçë/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 666
24 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 915
23 Maj, Gjirokastër/Seminar. Infeksionet e plagëve kirurgjikale. 652
23-24 Maj, Konferencë/ Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar i Ortodoncisë. 1900
23 Maj, Tiranë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 720
22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides. 1303
17 Maj , Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 942
17 Maj ,Elbasan/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 902
17 Maj, Pogradec/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 648
17 Maj, Tiranë/Konferencë. Advanced Cardiac Life Support. 1399
17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin. 721
Korçë. Cikël leksionesh për mjekët e familjes dhe infermierët. NE PROCES 624
16 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 811
16 Qershor, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 534
12 Maj, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 537
12-13 Maj, Trajnim / Ekzaminimi klinik i gjirit. 763
10 Maj, Tiranë/Seminar. Dita e Melanomës. 1282
10-11 Maj, Tiranë/Trajnim.Teknikat inovative të trajtimit miofacial. 1095
10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij. 1107
10 Maj, Sarandë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 554
9 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 668
9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 1088
9 Maj, Lezhë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 580
9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të. 849
8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare. 927
6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”. 1058
3 Maj, Pogradec/Seminar. Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 740
3 Maj ,Durrës/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 617
3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 729
3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1091
1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”. 1847
26 Prill Durrës/Trajnim. Traumat dhe menaxhimi i tyre. 638
Pogradec. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Pogradec. 598
Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 521
Prill-Maj, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1104
Librazhd. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Librazhd. 736
Ersekë. Prevalenca e faktorëve të riskut kardiovaskular tek personeli shëndetësor QSH Ersekë. NE PROCES 546
Tiranë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Dispanceria. 1192
Lezhë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH SHËNKOLLË. 546
Lushnje. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Ihsan Çabej Lushnje. 799
Korçë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Rajonal Korçë. 1013
Patos. Edukimi në Vazhdim ,QSH Patos. 652
Tiranë. Edukimi i Vazhdueshëm profesional në Qendrën Shëndetësore të Specialiteteve Nr.1 Tiranë për vitin 2014. NE PROCES 1155
Fier.Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Nr.3 Fier. 739
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSH nr.7 për vitin 2014. NE PROCES 874
Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet. 630
Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014. 542
Berat. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Vërtop. 592
Gjirokastër. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHP Gjirokastër. 797
Kavajë. Cikël leksionesh mbi mjeksinë familjare, stomatologjinë, pediatrinë, epidemiologjinë, higjienën. 722
Prill, Tiranë/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt . 752
27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 680
26 Prill, Shkodër/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 747
26 Prill, Tiranë/Konferencë. Kongresi i II Kombëtar i Fizioterapisë. 1168
26 Prill, Tiranë/Seminar. Diagnostikimi dhe trajtimi i disa prej patologjive dermatologjike më të shpeshta në popullatë. 1086
26 Prill, Maqedoni/Konferencë. Mjeksia Bashkëkohore dhe zhvillimi i saj në trevat shqipfolëse. 821
25-26 Prill, Tiranë/Kongres. Patologjitë e Kolonës Vertebrale dhe të Legenit. Diagnoza dhe Trajtimi. 1275
25-26 Prill, Tiranë/Konferenca e 10-të Kombëtare e Dhimbjes. 2425
24 Prill, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri. 1789
19 Prill, Vlorë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 575
25 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1083
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar). 1107
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1072
17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor. 717
14-15 Prill, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 978
14-18 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 569
13 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 662
12 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 664
12 Prill,Tiranë/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksisë moderne. 1168
10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014. 606
9 Prill, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 673
7-16 Prill,Tiranë/Trajnim. Përmirësimi i asistencës mjeksore të pacientëve në kardiopediatri, kardiokirurgji, neonatologji dhe terapi intensive pediatrike. 868
8 Prill, Tiranë/Konferencë. Parandalimi i infeksioneve spitalore, përmirësimi i cilësisë së kujdesit në pacientët neurologjikë. 706
7-11 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 543
5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal. 1983
5 Prill,Tirane/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 794
4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University. 1489
4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik. 621
2 Prill, Elbasan/Trajnim. Përtej diagnozës. 570
1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit. 756
29-30 Mars, Tiranë/Trajnim. Taping :Nga aplikimi tek efektet terapeutike. 1167
29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit. 953
28 Mars Elbasan, Trajnim /Asistenca e viktimave të dhunës në urgjencë. 835
Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1001
28- 29 Mars Gjirokastër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 548
27 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 831
26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1144
25-27 Mars, Tiranë. Seminar/ Çrregullimet e sistemit të lëvizjes. 1091
22 Mars, Tiranë/Konferenca Kombëtare e IV e Gastroenterohepatologjisë. 978
22 Mars/Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 798
22 Mars, Tiranë/Konferenca e Shoqatës Shqipëtare të ORL. 894
21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. 1522
21- 22 Mars Shkoder, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 575
21 Mars, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 714
21 Mars/Fier ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 591
21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore. 1218
20 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 679
20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik. 737
13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 606
14-16 Mars, “Kongresi VII i Mjeksise Perinatale”. 1148
13 Mars,Tiranë /Konferenca e IX e Shoqatës Shqipëtare Hematologji Transfuzion. 1253
13 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 642
6 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 621
6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 796
5 Mars, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 898
3 Mars, Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 910
2 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 650
1 Mars, Trajnim Online/ Sistemi i gjurmimit të shëndetit mjedisor. 800
1 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 635
1 Mars, Leksion / Kurs trajnimi teoriko-praktik në endodonti. 783
1 Mars, Trajnim Online/ Si të përmirsojmë leksionet. 764
28 Shkurt, Lezhë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 598
Shkurt-Mars, Trajnim/ Kurse për përditësimin e protokolleve klinike pediatrike të aprovuara nga WHO dhe Ministria e Shëndetësisë.NE PROCES 823
27 Shkurt, Kukes, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 536
27 Shkurt, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 934
26 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 544
25 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 604
22 Shkurt ,Tiranë /Konferenca e III Komëtare e Anatomisë Patologjike. 818
22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 686
24 Shkurt, Peshkopi, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 523
12-25 Shkurt, Tiranë/ Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 551
21-28 Shkurt, TRAJNIM ONLINE:Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 1072
21 Shkurt/Kukës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 525
21 Shkurt, Korçë / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 517
21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 537
23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 728
21 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 523
22 Shkurt,Devoll / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 563
20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit" 1236
20 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 582
20 Shkurt/Konferencë, Urtikaria dhe Angioedema. 962
20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit. 806
20 Shkurt, Durres, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 615
18 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 496
17-18 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 543
17 Shkurt, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 626
17-18 Shkurt, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 764
15 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 633
14 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 497
13-14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 664
13 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 522
12 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 563
11 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 588
10 Shkurt, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 585
10 Shkurt, Vlore, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 535
27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore. 870
8 Shkurt / Elbasan, Crregullimet kryesore të ritmit kardiak. 816
6 Shkurt, Shkodër / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 646
4 Shkurt, Berat / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 633
4-15 Shkurt, Kavajë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 533
4-15 Shkurt, Lushnje / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 558
3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor. 1040
3-14 Shkurt, Korçë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 636
1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes. 710
1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. 733
1 Shkurt, Konferenca e II-të e problemeve otorinolaringologjike te fëmijët. 945
Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor" 744
Janar-Shkurt, Cikel Trajnimesh për mjekët e familjes së qarkut Gjirokastër. 553
22 Shkurt, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 538
31 Janar/Konferencë, Cilësia e kujdesit shëndetsor. Eksperienca rajonale dhe ndërkombëtare. NE PROCES 787
31 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 583
30 Janar, Elbasan "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 656
30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 569
28 Janar,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 597
27 Janar-7 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 708
25 Janar/Durrës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 597
24 Janar, Vlorë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 683
24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor. 684
24 Janar, Sarandë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 566
24 Janar/Berat ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 564
24 Janar,/ Konferenca e XIX Kombetare Dentare 995
23 Janar/Laç ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 575
3 Mars, Edukim në Distance "Vitaminat". 663
23-25 Janar, Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare 882
23-24 Janar,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 657
20 Janar, Elbasan "Treguesit e shëndetit sipas OBSH" 850
18 Janar/Durrës "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 768
18 Janar,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 647
18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1289
18 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 555
17 Janar, Pogradec/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, higjenën e ujit të pijshëm, menaxhimin e dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike. 669
17 Janar / Tirane, Takime Shkencore II. 690
17 Janar, Korçë/ Trajnim mbi Diabetus Mellitus, Menaxhimin e tuberkulozit, dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike 856
17 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 600
17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë. 981
15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës" 1378
16 Janar, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 577
15 Janar, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 829
14 Janar, Elbasan / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 756
14-25 Janar, Shkodër / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 615
14 Janar, Burrel / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 680
31 Janar,Malësi e Madhe / Ekzaminimi klinik i gjirit. 699
13 Janar 2014,Durrës/ Patologjia e lëkurës. 1140
13 Janar, Fier / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 641
11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 1790
10-13 Janar 2014, Tirane/Trajnim teoriko-praktik mbi terapine manuale. 1015
8-11 Janar “Geriartria në fokus” 1411
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. NE PROCES 751