slogan7-al

Viti 2013

19 Dhjetor, Tirane “Shfaqjet dermatologjike te semundjeve pediatrike dhe trajtimi i tyre" 661
19 Dhjetor, Tirane / Mjeku pediater përballë kollës së fëmijve 1317
27-28 Dhjetor Tiranë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.NE PROCES 787
27 Dhjetor, Tiranë/Konferenca e III kombetare e Reumatologjisë 1419
25 Dhjetor, Fier/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 827
23 Dhjetor, Pogradec / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 652
23-24 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 553
23-24 Dhjetor,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 776
21 Dhjetor, Tirane, Seminar “Promovimi i vetemjekimit dhe e ardhmja e tregut OTC ne Shqiperi" 1807
21 Dhjetor,Tiranë / Sëmundjet kardiovaskulare dhe shtatëzania. 1244
21 Dhjetor, Gjirokastër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 578
21 Dhjetor, Gjirokastër / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 641
21 Dhjetor, Konferenca "Diagnoza, trajtimi dhe parandalimi i infeksioneve të rrugëve të frymëmarrjes” NE PROCES 999
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Patologjitë cerebro-vaskulare në praktikën klinike" 801
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Sëmundja ulceroze gastruduodenale në praktikën klinike" 754
20-21 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Menaxhimi i pacientit në gjendje të rëndë" 960
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B" 642
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz" 643
21-22 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 568
20 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 802
20 Dhjetor, "Shendeti oral i fëmijëve të rajonit të Tiranës" 668
20 Dhjetor, Trajnim "Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor" 984
19-20 Dhjetor, Shkodër / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.NE PROCES 624
19-20 Dhjetor,Shkodër / Edukimi mbi lindje, Ne proces 544
19 Dhjetor, Peshkopi / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 584
18-19 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Një jetë pa kancer" 777
16-27 Dhjetor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik. NE PROCES 979
18 Dhjetor - 09 Janar, Peqin / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1255
18 Dhjetor, Elbasan, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II. NE PROCES 656
18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1300
16-18 Dhjetor, Durrës / Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare. 1174
16-17 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 499
16 Dhjetor, Tepelenë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 542
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 643
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 505
15 Dhjetor, Konferenca “Përditësim në mjekësinë e përgjithshme interne për mjekët specialistë” 1070
15 Dhjetor, Korçë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 558
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 503
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 500
14 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 557
14 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 536
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 498
14 Dhjetor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 774
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 534
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi" 522
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve: Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 471
13-14 Dhjetor, Elbasan / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal. NE PROCES 599
13 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 520
13 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve te MP: Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroideve" 467
12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 524
12-14 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 632
12 Dhjetor , Elbasan/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 716
12 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 583
11 Dhjetor,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 568
9 Dhjetor,Fier / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 731
11 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 497
7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre" 527
07 Dhjetor, Diber /Rritja e kapaciteteveve te MP: Anemia dhe Ndryshimet ne gjakun periferik 544
8 Dhjetor, Gjirokaster, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 499
7 Dhjetor ,Vlorë / Konferenca e IV e Urdhërit të Infermierit të qarkut Vlorë. 784
7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen" 1085
07 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve te MP: Kriteret konsensuale te diagnozes dhe mjektimit te hepatitit B. 476
07 Dhjetor, Berat /Rritja e kapaciteteveve te MP: Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike 478
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve te MP:Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 487
6 Dhjetor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" NE PROCES 741
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve:Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi. 476
6 Dhjetor, Tiranë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1060
6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 914
5 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 560
4 Dhjetor , Gjirokastër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 621
4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit 578
3 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 566
2-13 Dhjetor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik. NE PROCES 905
2 Dhjetor , Sarandë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 542
Dhjetor,Tepelenë -Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 748
Dhjetor-Janar, Fier / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” NE PROCES 1121
Dhjetor,Gjirokastër-Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 868
27- 28 Nëntor, Korçë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 628
27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 711
26 Nëntor, Elbasan / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 774
26 Nëntor, Konferencë "Urologjia e Mileniumit të tretë" 1063
23 Nëntor,Elbasan/Trajnim “I sëmuri psikiatrik-Depresioni” 818
23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 538
22 Nëntor, Tiranë / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 784
23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore" 790
22 Nëntor, Shkodër “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 663
22 Nëntor, Laç /Trajnim "SST, Skleroza senile, PAK". NE PROCES 637
22 Nëntor-20 Dhjetor, Korçë/Pogradec "Menaxhimi i problemeve kryesore në kujdesin shëndetësor parësor dhe përmirësimi i shëndetit në komunitet". NE PROCES 757
22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes 1465
22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 912
21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 696
21 Nëntor , Tropojë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 511
20 Nëntor - 3 Dhjetor, Librazhd “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 620
19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 914
19 Nëntor Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 624
18 Nëntor , Shkodër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 595
17 Nëntor, Berat / “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 578
14 Dhjetor, Gjirokaster/ Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular Moduli V. 614
12-13 Dhjetor, Durrës “Nuk ka shëndet pa shëndet mendor” 678
16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1092
16 Nëntor , Tiranë/ Konferenca e 5-të Kombëtare shkencore e DermaVenerologjisë Shqiptare. NE PROCES 967
15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 680
15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj" 672
15 Nëntor, Korçë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 620
15 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 565
14 Nëntor, Bashkëbisedim rreth diabetit, të reja mjekësore 2013. 1118
14 Nëntor , Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 605
14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 610
13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 618
9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 609
9 Nëntor , Tiranë/ Pediatria-Kirurgjia dhe Imazheria në pediatri. 1021
9 Nëntor, Tiranë/ Algoritmi i trajtimit të diabetit mellitus. 786
9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 750
8 Nëntor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 804
8 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 966
8 Nëntor, Vlorë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 606
8 Nëntor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" 724
8 Nëntor “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 910
7 Nëntor , Vlorë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 524
7-8 Nëntor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 852
6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 593
6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet” 646
4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit. 1239
6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 746
4-16 Nëntor, Tiranë “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 715
4-5 Nëntor, Tiranë, Trajnim "Siguria ushqimore" 795
4 Nëntor, Shkodër/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 579
4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 1098
2-3 Nëntor, Konferenca II Farmaceutike e Shqipërisë 1350
1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike. 1151
4 - 8 Nëntor, Vlorë/Infeksionet Spitalore 707
Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 590
1 Nëntor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 820
1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 507
29 Tetor - 9 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 679
31 Tetor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 661
31 Tetor-Korçë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 532
26 Tetor, Konferenca Kombëtare e Imazherisë 1397
26 Tetor, Elbasan “Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare" NE PROCES 557
26 Tetor, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. 558
24-26 Tetor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 651
25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 608
25 Tetor-Durrës, Konferenca e V infermieristike NE PROCES 1111
25 Tetor - Tiranë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 729
20 Tetor, Elbasan/ Trajnim “Riaftësim teorik dhe teknik i personelit shëndetësor në zonat rurale mbi patologjitë më problematike" NE PROCES 608
18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare 1066
18 Tetor, Fier - Përditësim mbi Udhëzuesit Ndërkombetar për trajtimin e Hipertensionit,Diabetit Tipi 2 dhe SPOK 567
18 Tetor, Pogradec Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 570
18 Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 833
12 Tetor, Tiranë, Kurba e rritjes së fëmijës nga lindja deri në moshën 14 vjeç 1001
12 Tetor, Korçë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” NE PROCES 822
24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 889
10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 719
9 Tetor, Trajnim "Elementët kyç të shërbimeve miqësore për të rinjtë" 518
9 Tetor, Elbasan - Abuzimi me alkoolin/substancat dhe komorbiteti që shkakton në problemete e shëndetit mendor NE PROCES 604
Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet" 494
7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore 1454
5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 881
5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 532
5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 1477
4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 551
3 - 9 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 521
2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti 606
2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin 621
1Tetor, Shkodër/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 507
Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike” 536
Tetor-Nëntor, Berat "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 728
Nëntor-Dhjetor, Vlorë/ Rifreskimi i njohurive me disa tema të shërbimit parësor. NE PROCES 705
Tetor, Lezhë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 788
Tetor-Nëntor, Fier/ Edukimi shëndetsor në vazhdim në kujdesin shëndetsor parsor. NE PROCES 748
Tetor ,Vlorë /Përditsimi i njohurive dhe rritja e kapaciteteve të diagnostikimit dhe mjekimit sa më racional dhe ekonomik për shërbimin parësor në fshat dhe qytet . NE PROCES 522
Tetor-Nëntor, Trajnim online "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" NE PROCES 951
30 Shtator - Korçë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 562
28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë 590
28 Shtator, Simpoziumi i 10-të i javës Urologjike në Shqipëri. 569
27-28 Shtator, Kongresi i V-të mbarëkombëtar i pneumologjisë shqiptare 1136
26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve" 483
28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD 572
27 Shtator, Tiranë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 580
27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 590
16 Shtator - 7 Tetor, Trajnim " Përmirësimi i cilësisë dh eaksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" NE PROCES 542
12 Shtator - 10 Tetor, Kuçovë Trajnim " Përmirësimi i cilësisë dh eaksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" NE PROCES 504
26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore. 545
25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri 547
25 Shtator-Tiranë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 506
23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 673
21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë" 578
20 Shtator, Vlorë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 543
19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore 556
18 Shtator, Ekokardiografia Transezofagale 563
14 Shtator, Lezhë. Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. Moduli IV 482
13 Shtator, Durrës Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale dhe respiratore" 510
9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 734
2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 1331
Shtator-Janar ,Menaxhimi klinik i rrezikut,siguria e pacientit dhe personelit ne proceset e kujdesit dhe ndihmes. 701
1 - 29 Gusht, Kavajë/Trajnim mbi urgjencat. 1014
26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm” 1196
13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit” 1126
13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 727
12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës” 1081
7 Korrik/Kukes, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 866
6 Korrik, Berat/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 737
6 Korrik/Kukës, Leksion “Vetitë farmakologjike të Spirulinës” 1257
4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 715
4 Korrik,Durrës/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 825
4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 914
4 Korrik/Kukës, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 745
1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 993
29 - 30 Qershor, Tiranë/Trajnim "Mjekësi interne" 929
29 Qershor - 30 Gusht, Elbasan/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 879
29 Qershor,Konferenca "Aktualitete në Kardiologjinë Shqiptare" 1113
29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes. 815
29 Qershor/Vlore , Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 808
28-30 Qershor,Trajnim “Psikomotricietit dhe terapia e lojës" 558
28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 1275
28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” 1259
28 Qershor/Vlore, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 680
26 Qershor/Berat, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 676
21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar 1342
20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik, 940
20 Qershor Kukes, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 748
19 Qershor Dibër, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 696
04 Maj, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 727
15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji" 1254
15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim 939
15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. 837
14 Qershor, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 928
14 Qershor, Konferenca e Endodontisë 1129
13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1113
12 Qershor Lezhë, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” NE PROCES 757
14 Tetor-22 Nëntor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 701
12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 783
11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 1074
11-18 Qershor,Tropoje/Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 751
10 Qershor-6 Korrik, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 738
7 Qershor, Konferenca “Menaxhimi klinik i Embolisë Pulmonare” 1149
6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 809
3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar” 927
4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 796
3 Qershor- 2 Gusht/ Trajnim “Përdorimi i Programit ASTRAIA” 787
1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes” 1557
31 Maj, Tiranë/Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2013-Eshte Koha te Kontrolloni Astmen tuaj” 766
31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 909
31 Maj, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 913
31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”, 1084
30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 1149
30 Maj, Trajnim “Çrregullimet e gjumit, parandalimi, zbulimi i hershëm dhe trajtimi” 1247
29 Maj/ Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 807
26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 797
25 Maj, Seminar “Studiuesit e rinj për nutricionin” 707
25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist” 737
25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike 928
25 Maj, Kurs trajnimi 1-vjeçar i ortodoncisë bazë dhe i avancuar 904
24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet” 1013
23-26 Maj, Konferenca “ Evidence based update in cardiology” 1710
22 Maj, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1035
1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1067
18-19 Maj, Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 1073
18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 837
18, 19, 25, 26 Maj Korçë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist 813
18 Maj, Vlorë , Trajnim “Patologjitë cerebo-vaskulare, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi” 770
18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz” 788
18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 798
18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike" 880
6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit” 1375
18 Maj, Korçë/ Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv” 821
17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL 1167
16 Maj, Trajnim “Mobilizimi në banesë” 806
22 Maj, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”, 1422
15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive" 1838
13-15 Maj , Durrës/ Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 792
12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)” 715
12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore" 744
12 Maj, Vlorë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 777
11 Maj, Fier/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 815
11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 796
11 Maj, Durrës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 649
11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 735
13 Tetor, Durrës / Trajnim “Farmakologjia e frenuesve të pompës protonike (PPI) 775
11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike” 1026
10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, 1007
6-7 Maj, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri, NE PROCES 1614
4 Maj, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 824
4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 840
4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 687
28 Prill , Berat/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) 820
15-28 Nëntor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik NE PROCES 1411
29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik" 710
28 Prill, 19 Maj, Berat / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1075
28 Prill, Korçë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 992
27 Prill, Kukës/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 746
27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 705
25 Prill, Leksion “Barnat dhe produktet e kujdesit personal në mjedis” 1119
26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik. 1226
21 Prill, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe trajtimi i përgjithshëm” 1187
26 -27 Prill, Konferencë “ Psikiatria shqiptare dhe sfidat e saj” 875
21 Prill, Berat/ Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 890
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 838
20 Prill, Vlorë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror 742
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 827
20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 774
20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 996
19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”, 1113
15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 880
13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”” 845
12 Prill, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 708
18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve. 1415
5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike 1007
27 Prill, Fier / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1010
27 Prill, Konferencë Mbarëkombëtare “Sëmundjet e Pleurës”, 1886
26-27 Prill, “Konferenca e 9-të Kombëtare e Dhimbjes”, 2380
24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”, 1493
13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 1236
19 Prill, Konferenca e 14 e Shoqatës Pediatrike Shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare, 1999
15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”, 987
19-20 Prill, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve edhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” & CEEA Cours- Contineus Education European Anesthesiologist, 1171
12 Prill, Konferenca e 6-të e Shërbimit Ambulator Tiranë 1456
11 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1084
6, 13, 20 Prill/ Vlorë Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 915
6 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 946
6 Prill, Kurs Trajnimi Ortodontik teorik/ Ortodoncia bazë dhe e avancuar, nga vizita e parë deri në retainer postordontik”, 1172
30 Mars, Berat/ Trajnim “Alergologjia dhe trajtimi medikamentoz” 963
30 Mars, Fier/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 877
30 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 825
30 Mars Peshkopi, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 796
30 Mars, 6 Prill, 20 Prill, Fier Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 768
30 Mars Vlorë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 753
30 Mars Berat, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 850
1 Janar-31 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP, 1189
29 – 31 Mars, Trajnim “Principet bazë të një ushqyerje të mirë”, 1562
29 Mars , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 855
28 Mars, Kujdesi infermieror në gratë shtatzëna, lehona dhe fëmijë të porsalindur, 1922
23 Mars Vlorë, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar 932
23 Mars Vlorë, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 869
23 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 813
23 Mars Peshkopi, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog e farmacist”, 781
23 Mars,Tirane/Trajnim. Konferenca e XIV Kombetare e Gastroentero-Hepatologjisë.NE PROCES 802
23 Mars, Leksione të Hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij” , 1558
23 Mars, Leksione të hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij”, 1570
22 Mars Shkodër, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 917
21 Mars Shkodër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1003
21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1010
20 Mars, Konferenca e dentistrisë preventive, 1114
19 Mars 2013, Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të mirëmbajtjes spitalore, 942
18 Mars 2013, Komitetet e Kontrollit të Infeksioneve – Rolet dhe përgjegjësitë , 1040
17 Mars Lezhë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 867
17 Mars Lezhë, Trajnim “Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” 835
17 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”, 774
16 Mars Berat, Trajnim “ Sëmundja reumatizmale / Dhimbja e mesit” 945
16 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 775
13 Mars, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, 1059
10 Mars Lushnje, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 866
10 Mars Lushnje, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 873
10 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 761
10 Mars, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 916
10 Mars Lezhë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 737
9-10 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 730
9-10 Mars Korçë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 762
9 Mars Lezhë, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 929
9 Mars Lezhë, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 907
9 Mars, Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 772
6-7 Mars Korçë, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, NË PROCES 974
3 Mars 2013 Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 773
2 Mars Korçë, Trajnim “ Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i qendrave shëndetësore” 682
2 Mars Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 740
2 Mars Berat, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 837
2 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 774
2 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 777
2 Mars, Kurs Trajnim i sistemit Retainerit Dentar pas trajtimit ortodontik. 998
27 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 843
23 Shkurt Berat, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 897
23 Shkurt Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 767
23 Shkurt Berat, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar” 846
23 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 867
22 Shkurt, Trajnim për Trajnerët mbi vlerësimin dhe monitorimin kombëtar 987
22 Shkurt Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 813
21 Shkurt Laç, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 860
20 Shkurt Elbasan, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 876
19-21 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 911
19-20 Shkurt, Trajnim “Depistimi i problemeve të spektrit të autizmit”, 1131
17 Shkurt Elbasan, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 895
17 Shkurt Elbasan, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit” 878
16 Shkurt, Seminar “Kujdesi paliativ – një e drejtë njerëzore” 1008
16 Shkurt, Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 913
16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike, 861
15-16 Shkurt, Konferencë “Kurs Kurrikulumi në Ortopedinë Pediatrike " 918
15 Shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 843
15 shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 984
15 Shkurt Berat, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 849
14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 879
12-13 Shkurt Kavajë, Trajnim “Ndihma e Parë e Avancuar”, 864
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 876
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 845
12 Shkurt Korçë, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 954
11 Shkurt, Seminar “Epilepsia, si ta njohim dhe trajtojmë”, 885
10 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 872
10 Shkurt Durrës, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit”, NË PROCES 954
09 Shkurt Pogradec, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 865
8 Shkurt, Aplikimi Praktik i protokollit tek vendi i punës me rastet konkrete, 811
12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar, 901
6 Shkurt 2013 Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore”, 797
2-3 Shkurt 2013, Kongresi i 6-të, “Të dhëna bashkëkohore mbi diagnozën prenatale , infertilitetin , obstetrikën dhe ekografinë” 929
6 Mars, Marrëdhëniet publike në institucionet e kujdesit shëndetësor., NË PROCES 889
2 Shkurt 2013 Elbasan, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 879
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 719
31 Janar, Elbasan, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 834
31 Janar, Elbasan, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 867
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 786
29-30 Janar Korçë, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 812
28-31 Janar Përmet, Trajnim për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit 953
26 Janar, Konferenca “Parandalimi ortodontik në moshën 0-12 vjeç”, 838
26 Janar, Konferencë “Kanceri i kokës dhe i qafës, risi në diagnostikim dhe trajtim”, 1099
25 Janar Lushnje, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët 853
23, 30 Janar , Leksion “Kontraceptivët. Metodat e kontracepsionit dhe të rejat e fundit mbi kontraceptivët. Roli i farmacistit”, 905
21 Janar Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 942
19 Janar, Seminar “Kujdesi paliativ-një e drejtë njerëzore”, 900
19.01.2013 Durrës, Leksion “Probiotikët dhe çfarë duhet të dijë farmacisti” 893
19.01.2013 Durrës, Leksion “Mëlçia dhe barnat” 936
16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 932
12 Janar, Trajnim “Kurs trajnimi teknik ortodontik për zgjidhjen e Agjenezive Dentare”, 887
9 Janar, Kurs Trajnimi “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 891
5 Janar, Durrës Leksion "Njohuri mbi farmakoekonominë" 854
5 Janar Durrës, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”, 968
Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore” 846