slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
  calendar-activities
  kliko-kreditet11112016

Aplikimi-AkreditimKërkesë-për-Njohje-Kreditesh-281018-2Verifikimi Regjistrimit ne QKEV

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Thirrje për aplikime për Kërkim Operacional në Shëndetësi
Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën HAP në Shqipëri. Qëllimi i projektit është që popullsia shqiptare të përfitojë nga shëndetësia më e mirë falë shërbimeve...
Read more
Njoftim për Akreditim të Ofruesve të Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim për Profesionistët e Shëndetësisë!
Bazuar në Vendimin e Këshillit të Ministrave të Shqipërisë, Nr. Nr. 440, datë 17.5.2017 “Për Përcaktimin e Standardeve, të Kritereve dhe Procedurave të Akreditimit të Ofruesve të Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim për Profesionistët e Shëndetësisë, Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim,  ka vendosur : Më datë 17/1/2019, Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë,...
Read more
Monitorimet për muajin Shtator
Gjatë muajit Shtator 2019, QKEV ka monitoruar gjithsej 7 aktivitete lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim. Sipas llojit të aktivitetit janë monitoruar 5 trajnime prej të cilave një në vendin e punës dhe 2 seminare. Gjatë muajit Shtator është monitoruar një aktivitet i akredituar nga...
Read more

Lista e profesionistëve me detyrim të kryer